Scroll

Deal for to kr. 1.198,-

Tag på et dejligt ophold på Hotel Opus Horsens. Hotellet ligger centralt i Horsens by tæt på populære attraktioner. Opholdet inkluderer kaffe og kage om eftermiddagen, lækker middag om aftenen og overnatning i et af vores velindrettede dobbeltværelser.

Læs mere

Opus søndagshøjreb

Søndag er for mange ugens store slap-af-dag med familie eller venner. Der skal lades op til en ny uge. Spring madlavningen over og tag familie eller venner med på Hotel Opus Horsens og afslut ugen med en velsmagende middag i spændende omgivelser. 

Læs mere

Tripadvisor

Hotel Opus Horsens ligger top 14 ud af 25 hoteller i Danmark og har dermed vundet Travelers Coice prisen for 2016. 

Gå til Tripadvisor

Golf og burger

Spil golf året rundt på Hotel Opus Horsens. Spil på 50 forskellige baner fra hele verden med vores golfsimulator. Er I en lille gruppe, kan I ligesom på golfbanen more jer sammen og kæmpe om at få de færreste slag. Det gælder, uanset om du er amatør eller rutineret golfspiller.

En times golf kr. 449,-
Inkl. To Opus burgere og to øl/vand

Læs Mere

Konference

Hotel Opus Horsens er et 5-stjernet konferencecenter med plads til 450 deltagere. Vi har de konferencefaciliteter som er nødvendige, for at en konference kan afholdes planmæssigt og problemfrit. Vores dygtige medarbejdere er med til at sikre, at det bliver et vellykket arrangement.

Gå til konferenceoversigt

Hotelophold

Nyd et dejligt hotelophold på Hotel Opus Horsens. Hotellet ligger tæt på Horsens by, seværdigheder og naturen. Brug os som base til at komme ud og opleve et hav af spændende ting lige fra besøg i FÆNGSLET til gåture i skoven. Vores værelser er store og kan nemt rumme far, mor og børn. 

Se hotelophold oversigt her

Værelser på Hotel Opus Horsens

Overnatning på Hotel Opus Horsens er altid en god oplevelse. Vores 129 store og lyse dobbeltværelser tæt på Horsens by og samtidig kun 40 minutters kørsel fra Aarhus gør det oplagt at vælge os, når du skal booke hotel i Horsens.

Se værelses oversigt her

Dit selskab er vores fornemste opgave

Når I vælger at holde selskab på Hotel Opus Horsens, får I mere end bare de perfekte rammer. Mens vores stab af dygtige medarbejdere tager sig af alt det praktiske fra blomsterdekorationer til oprydning, får I tid og ro til at tage jer af gæsterne.

Gå til selskabsoversigt

Restaurant Parterre

Oplev det franske køkken inspireret af det catalanske og nordiske køkken med fokus på traditionelle retter og friske råvarer. Book bord i Restaurant Parterre som ligger i foyeren på Hotel Opus Horsens. Restauranten har åben til frokost og om aftenen mandag-lørdag og hver søndag er der søndagshøjreb om aftenen.

Læs mere

Menukort

På Hotel Opus Horsens er det vigtigt for os, at vore gæster får en udsøgt madoplevelse. På vort menukort kan I se nogle af de spændende retter vi kan tilbyde.

Se vort menukort

Om hotellet

Hotel Opus Horsens har 129 store, velindrettede værelser samt tre suiter. Hotellets konferencefaciliteter er femstjernede, og vores store styrke i forhold til både selskaber og møder er, at huset er så gennemtænkt helt fra tegnebrættet. Det gør det nemt for os at skræddersy rummene til netop jeres arrangement, uanset om I er 8 eller 280.

Med sin placering tæt på bymidten, Fængslet, Forum Horsens og samtidig med let adgang til motorvejen ligger Hotel Opus Horsens optimalt. En stor parkeringsplads og hertil en p-kælder gør, at vores gæster altid kan finde et sted at stille bilen.

Kontakt os her

Værelser på Hotel Opus Horsens

Overnatning på Hotel Opus Horsens er altid en god oplevelse. Vores 129 store og lyse dobbeltværelser tæt på Horsens by og samtidig kun 40 minutters kørsel fra Aarhus gør det oplagt at vælge os, når du skal booke hotel i Horsens.

Se værelses oversigt her

I nærheden

Tag på oplevelser i nærheden af Hotel Opus Horsens. Med sin placering tæt på bymidten, Fængslet, Forum Horsens og samtidig med let adgang til motorvejen ligger Hotel Opus Horsens optimalt. En stor parkeringsplads og hertil en p-kælder gør, at vores gæster altid kan finde et sted at stille bilen. 

I nærheden