Scroll

Begivenheder

Hvert år har vi både nye og årligt tilbagevendende begivenheder med bl.a. "Hestekræfter" motorløbet, golfturnering for par, koncerter med middag og afterparty samt vores julefester som afslutter året med et brag af en fest. 

  • Koncert billetter købes via billetnet.dk
Begivenheder

Efterårsophold

Tag på et dejligt efterårsophold på Hotel Opus Horsens i efterårsferien. Hotellet ligger centralt i Horsens by tæt på populære attraktioner. Opholdet inkluderer kaffe og kage om eftermiddagen, lækker middag om aftenen og overnatning i et af vores velindrettede dobbeltværelser. 

Efterårsopholdet gælder i uge 42 fra den 11. – 18. oktober.

Læs mere og book her

Julefest på Hotel Opus Horsens

Fem fantastiske aftener med julefrokost, lækker mad, koncert og farverige cocktails. Lad bilen stå og tilkøb en overnatning som giver fri adgang til vores Relax & Fitness og få en lækker morgenbuffet inden afrejse. Bestil din billet på Billetnet.dk

  • 4. & 5. december - Zindy – Erann DD og Stagebreakers | DJ 
  • 11. & 12. december - Moonjam | DJ 
  • 18. december - Dodo And The Dodos | DJ 
Læs mere og bestil her

Konference

Hotel Opus Horsens er et 5-stjernet konferencecenter med plads til 450 deltagere. Vi har de konferencefaciliteter som er nødvendige, for at en konference kan afholdes planmæssigt og problemfrit. Vores dygtige medarbejdere er med til at sikre, at det bliver et vellykket arrangement.

Læs Mere

Møder i øjenhøjde

Som femstjernet konferencecenter har Hotel Opus naturligvis rammerne og faciliteterne i orden, men det er i sidste ende vores erfarne og engagerede medarbejdere, der gør forskellen, når din konference skal afholdes med succes.

Læs Mere

Teambuilding

På Hotel Opus Horsens kan vi tilbyde en række forskellige aktiviteter som kan styrke sammenholdet med såvel kunder som kolleger.

Læs Mere

Hotelophold

Nyd et dejligt hotelophold på Hotel Opus Horsens. Hotellet ligger tæt på Horsens by, seværdigheder og naturen. Brug os som base til at komme ud og opleve et hav af spændende ting lige fra besøg i FÆNGSLET til gåture i skoven. Vores værelser er store og kan nemt rumme far, mor og børn. 

Dit selskab er vores fornemste opgave

Når I vælger at holde selskab på Hotel Opus Horsens, får I mere end bare de perfekte rammer. Mens vores stab af dygtige medarbejdere tager sig af alt det praktiske fra blomsterdekorationer til oprydning, får I tid og ro til at tage jer af gæsterne.

Læs mere

Om hotellet

Hotel Opus Horsens har 129 store, velindrettede værelser samt tre suiter. Hotellets konferencefaciliteter er femstjernede, og vores store styrke i forhold til både selskaber og møder er, at huset er så gennemtænkt helt fra tegnebrættet. Det gør det nemt for os at skræddersy rummene til netop jeres arrangement, uanset om I er 8 eller 280.

Med sin placering tæt på bymidten, Fængslet, Forum Horsens og samtidig med let adgang til motorvejen ligger Hotel Opus Horsens optimalt. En stor parkeringsplads og hertil en p-kælder gør, at vores gæster altid kan finde et sted at stille bilen.

Kontakt os her

Værelser på Hotel Opus Horsens

Overnatning på Hotel Opus Horsens er altid en god oplevelse. Vores 129 store og lyse dobbeltværelser tæt på Horsens by og samtidig kun 40 minutters kørsel fra Aarhus gør det oplagt at vælge os, når du skal booke hotel i Horsens.

Se værelses oversigt her

I nærheden

Tag på oplevelser i nærheden af Hotel Opus Horsens. Med sin placering tæt på bymidten, Fængslet, Forum Horsens og samtidig med let adgang til motorvejen ligger Hotel Opus Horsens optimalt. En stor parkeringsplads og hertil en p-kælder gør, at vores gæster altid kan finde et sted at stille bilen. 

I nærheden