Scroll

Julefest på Hotel Opus Horsens

Fem fantastiske aftener med julefrokost, lækker mad, koncert og farverige cocktails. Lad bilen stå og tilkøb en overnatning som giver fri adgang til vores Relax & Fitness og få en lækker morgenbuffet inden afrejse. Bestil din billet på Billetnet.dk

  • 4. & 5. december - Zindy – Erann DD og Stagebreakers | DJ 
  • 11. & 12. december - Moonjam | DJ 
  • 18. december - Dodo And The Dodos | DJ 
Læs mere og bestil her

Adventskalender

Vi elsker december hvor programmet står på julehygge med venner, kollegaer og familie. December er også en tid, hvor vi giver og får gaver fra dem vi holder af, ikke kun juleaften, men hver søndag i advent glæder vi en heldig vinder med gaver fra Hotel Opus Horsens. Glæd dig til at deltage i konkurrencen fra på søndag den 22. november på vores Facebookside. 

Læs mere

Mød Anders Fogh Rasmussen

I samarbejde med Creative LineUp  præsenteres et eksklusivt kig ind i Anders Fogh Rasmussens egen verden. Her vil publikum, foruden et oplæg på den geopolitiske situation få indblik i Anders Fogh Rasmussens tid som statsminister og siden generalsekretær i NATO. 

Læs mere

Top 10 af Danmarks bedste hoteller

Hotel Opus Horsens er med på listen over Danmarks top 10 bedste hoteller 2015 baseret på gæsternes vurderinger, som er indsamlet med trivago Rating Index. Hotellet er bl.a. rost for den moderne arkitektur, gode parkeringsmuligheder samt store, lækre værelser og badeværelser. 

Læs mere

Konference

Hotel Opus Horsens er et 5-stjernet konferencecenter med plads til 450 deltagere. Vi har de konferencefaciliteter som er nødvendige, for at en konference kan afholdes planmæssigt og problemfrit. Vores dygtige medarbejdere er med til at sikre, at det bliver et vellykket arrangement.

Læs Mere

Møder i øjenhøjde

Som femstjernet konferencecenter har Hotel Opus naturligvis rammerne og faciliteterne i orden, men det er i sidste ende vores erfarne og engagerede medarbejdere, der gør forskellen, når din konference skal afholdes med succes.

Læs Mere

Teambuilding

På Hotel Opus Horsens kan vi tilbyde en række forskellige aktiviteter som kan styrke sammenholdet med såvel kunder som kolleger.

Læs Mere

Hotelophold

Nyd et dejligt hotelophold på Hotel Opus Horsens. Hotellet ligger tæt på Horsens by, seværdigheder og naturen. Brug os som base til at komme ud og opleve et hav af spændende ting lige fra besøg i FÆNGSLET til gåture i skoven. Vores værelser er store og kan nemt rumme far, mor og børn. 

Se hotelophold oversigt her

Værelser på Hotel Opus Horsens

Overnatning på Hotel Opus Horsens er altid en god oplevelse. Vores 129 store og lyse dobbeltværelser tæt på Horsens by og samtidig kun 40 minutters kørsel fra Aarhus gør det oplagt at vælge os, når du skal booke hotel i Horsens.

Se værelses oversigt her

Dit selskab er vores fornemste opgave

Når I vælger at holde selskab på Hotel Opus Horsens, får I mere end bare de perfekte rammer. Mens vores stab af dygtige medarbejdere tager sig af alt det praktiske fra blomsterdekorationer til oprydning, får I tid og ro til at tage jer af gæsterne.

Læs mere

Restaurant Parterre

Ud over en forrygende udsigt byder Restaurant Parterre på ærlig mad med ambitioner.

Læs Mere

Menukort

På Hotel Opus Horsens er det vigtigt for os, at vore gæster får en udsøgt madoplevelse. På vort menukort kan I se nogle af de spændende retter vi kan tilbyde.

Se vort menukort

Om hotellet

Hotel Opus Horsens har 129 store, velindrettede værelser samt tre suiter. Hotellets konferencefaciliteter er femstjernede, og vores store styrke i forhold til både selskaber og møder er, at huset er så gennemtænkt helt fra tegnebrættet. Det gør det nemt for os at skræddersy rummene til netop jeres arrangement, uanset om I er 8 eller 280.

Med sin placering tæt på bymidten, Fængslet, Forum Horsens og samtidig med let adgang til motorvejen ligger Hotel Opus Horsens optimalt. En stor parkeringsplads og hertil en p-kælder gør, at vores gæster altid kan finde et sted at stille bilen.

Kontakt os her

Værelser på Hotel Opus Horsens

Overnatning på Hotel Opus Horsens er altid en god oplevelse. Vores 129 store og lyse dobbeltværelser tæt på Horsens by og samtidig kun 40 minutters kørsel fra Aarhus gør det oplagt at vælge os, når du skal booke hotel i Horsens.

Se værelses oversigt her

I nærheden

Tag på oplevelser i nærheden af Hotel Opus Horsens. Med sin placering tæt på bymidten, Fængslet, Forum Horsens og samtidig med let adgang til motorvejen ligger Hotel Opus Horsens optimalt. En stor parkeringsplads og hertil en p-kælder gør, at vores gæster altid kan finde et sted at stille bilen. 

I nærheden