Julie og Mark vandt deres drømmebryllup

Lørdag den 4. september 2021 holder vinderen af konkurrencen Julie og hendes kæreste, Mark børnefødselsdag klokken 17.30 – sammen med familien.
Fuldstændig uvidende om, at de har vundet konkurrencen, dukker vi op og overrasker dem med den glædelige nyhed om, at de har vundet deres drømmebryllup på Hotel OPUS.

Det kommende brudepar fortæller, at de havde ØNSKET at holde bryllup den 4. september 2021 – men at de ikke kunne samle familien, som de havde håbet.
SÅ – nu hvor de ikke bliver gift på denne dag, så vinder de et bryllup i stedet.

Kæmpe STORT tillykke til Julie og Mark.

……………

💗
Sagen er nu den, at Julie og Mark skal giftes den 25. juni 2022.

Læs mere på bryllupsmagasinet

Afhold jeres drømmebryllup på OPUS

Står du overfor dit livs største fest, og drømmer du om et bryllup, hvor alt spiller? Så er du kommet til det rigtige sted. Hotel OPUS Horsens er stedet for jer, der nyder gourmetoplevelser og forkælelse i lange baner.
Med bryllup Horsens kan du og din partner få lige nøjagtig den bryllupsfest, I ønsker jer. Hotel OPUS Horsens sørger for, at rammerne står skarpt, og at personalet er fuldstændig klar.

Med andre ord: læn jer tilbage og lad os ordne det praktiske, så I blot skal finde ud af, hvem der skal med til jeres store dag. Gæsterne vil opleve en forkælelse uden lige, ligesom I som brudepar også vil kunne slappe af og nyde, at alt er, som I drømmer om. Vi gør vores ypperste for, at jeres drømmefest bliver en fest, som I kan mindes tilbage på resten af livet med et stort smil på læben.

Hotel OPUS byder desuden på en luksuriøs suite på 90 kvadratmeter, hvor I kan trække jer tilbage og få følelsen af at være hjemme. Suiten er stilsikkert indrettet, og vi gør vores for, at der ikke mangler noget. Der er eksempelvis spabadekar og gæstetoilet. Som brudepar vil I kunne få den perfekte afslutning på jeres bryllupsfest, når I efter en fortryllende fest er klar til at lukke øjnene og få lidt søvn.

 

Jeres fest skal være noget helt specielt

OPUS er et fantastisk designhotel i Horsens med en skøn udsigt til naturreservatet Nørrestrand. Hotellet ligger både tæt på naturen og Horsens by. Det har topmoderne hotel- og festfaciliteter, en storslået skandinavisk arkitektur og er smagfuldt indrettet i rene og enkle linjer. Det er et meget lyst hotel med enorme vinduespartier i vægge, tag, glasdøre og glaselevatorer.

Der er 129 store standardværelser, to juniorsuiter og én suite, og der er etableret 310 gratis parkeringspladser ved hotellet. Køkkenet lever og ånder for at fremtrylle lækre retter, der både begejstrer øjet og ganen.

Vores dejlige hotel er et attraktivt sted at afholde alle livets dejlige fester - små som store.

Bryllupsforberedelse

Der ligger meget planlægning bag et vellykket bryllup. Forberedelserne er alfa omega. Her finder I vores bud på vigtige råd og tips til jeres bryllupsforberdelse.
Hvis I har svært ved at danne jer et overblik over de forskellige ting, I skal tage stilling til, kan I med fordel lave en huskeliste.

Huskelisten giver jer et nemt og hurtigt overblik, og efterhånden som forberedelserne skrider frem, kan I forhåbentlig vinge de forskellige punkter af.

Se og download jeres bryllupshuskeliste her

Mærk romantikken ved at holde bryllup i Horsens

Vi gør vores for at sikre de romantiske rammer er på plads, så jeres gæster føler sig godt tilpas med god kundeservice og forkælelse. Og så de ikke er i tvivl om, at det er en fest i kærlighedens tegn, de skal til. Vi sørger for at pynte op blandt andet med blomsterdekorationer i overensstemmelse med jeres ønsker. Vi kan leve op til det hele, uanset om I er til minimalistisk stil eller store armbevægelser, så sørger vi for, at festlokalet lever op til jeres forventninger.

Derfor kan I og jeres gæster få romantikken helt ind under huden, så jeres fest bliver præcis, som I drømmer om. Vi gennemgår alle de detaljer med jer, som I ønsker at være en del af. Det gælder lige fra dekorationerne over maden til lokalets indretning. Når I vælger at holde bryllup Horsens, er maden en del af pakken. Vi sørger for en fantastisk menu, som I også kan være med til at sammensætte.

Fortæl os om jeres ønsker til borddekoration og opdækning.

Vi sørger for blomster, servietter og duge.

Alt kan tilpasses som I ønsker det.

Vi sørger for, at alt står klar til jer.

Jeres gæster kan selvfølgelig overnatte i et af vores dejlige værelser.

Ankommer I i bil, kan I gratis benytte en af hotellets 100 pladser i egen parkeringskælder med elevator direkte op til lobbyen.

Vi har store, lyse lokaler, som kan tilpasses jeres behov.

De perfekte rammer til jeres store dag.

Vores luksuriøse suite er på 90 kvadratmeter

Her får du følelsen af at være hjemme

Designer Mikael Mammens stilsikre, indbydende indretning gør det nemt at falde til på et splitsekund. Suiten er 30 kvadratmeter større end juniorsuiten. Den ekstra plads er blandt andet blevet brugt til et gæstetoilet.

Suiten indeholder:
• Stort badeværelse med spabadekar, stor bruseniche, to håndvaske samt toilet og bidet
• Gæstetoilet og hårtørrer
• Sofagruppe og mødebord
• Skrivebord og telefon
• To fladskærms-tv’er
• Elkedel, kaffe og te
• Strygejern og strygebræt
• Dobbeltseng med elevation
• Der er gratis, trådløst internet og fri adgang til hotellets Relax & Fitness-område.

 

Ring gerne på telefon 7625 7200, hvis I vil vide mere. Eller kontakt os på gs@hotelopushorsens.dk

Oplev et uforglemmeligt bryllup i Jylland

Som kommende hr. og fru er det vigtigt for os, at jeres rejse ind i ægteskabet starter med en drømmefest, der giver jer det uforglemmelige bryllup, de fleste par drømmer om. Når I vælger Hotel OPUS Horsens som lokation for jeres bryllup, indgår vi et samarbejde, så I bliver vejledt i alle de spørgsmål, I nu måtte have. Vi gør meget for at leve op til alle jeres ønsker - store som små, så I med ro i maven kan blive klar til den store dag.

Der er mange ting, der skal falde på plads til et bryllup, og hvis I overlader alt det praktiske til os, får I meget mere ro til at koncentrere jer om resten. Vi har gode erfaringer med at holde fortryllende fester, hvilket gør, at I kan være trygge med os som samarbejdspartnere til jeres livs fest. Alt er muligt, og vores personale er jeres.

Forud for festen giver vi jer en rundvisning på hotellet, så I kan mærke den behagelige stemning og se vores flotte lokaler. Vi tilbyder også overnatning til jer i en suite samt flotte værelser til jeres gæster. Hotel OPUS Horsens er et designhotel, så I kan være sikre på få værelser med stilsikre indretninger, hvilket bakker op om den luksusfornemmelse, vi ønsker at give alle vores gæster.

Kenni Sørensen