COVID-19

Forebyggelse af smittespredning

Vi glæder os til at være værter for jeres ophold hos os. På Hotel OPUS sætter vi en ære i at forkæle vores gæster, og især i denne tid er det også meget vigtigt, at vi hjælper vores gæster med at passe på hinanden.

Vi har en stor, fælles udfordring med COVID-19, og fra den 21. april 2021 skal alle gæster over 15 år fremvise et coronapas eller en negativ coronatest. Testen må højst være 72 timer gammel ved check-in.
Vi anbefaler, at I sørger for at kunne fremvise testsvar eller passet på jeres mobil eller som print fra sundhed.dk. Såfremt I har haft COVID-19, vil I kunne fremvise et coronapas fra sundhed.dk.
Vi vil ikke opbevare jeres testsvar eller coronapas.

Vi har en stor fælles udfordring i form af COVID-19. Derfor har vi iværksat en lang række tiltag, der skal gøre dit ophold trygt og sikkert. For at minimere risikoen for smitte har vi derfor fjernet pyntepuder, sengetæppe, skriveredskaber og magasiner fra værelserne.

Vi går længere, end myndighederne anbefaler i vores bestræbelser på at gøre dit ophold sikkert og trygt.  Men vi har også brug for din hjælp. Derfor vil vi bede dig følge sundhedsmyndighedernes anbefalinger, så du ikke risikerer at smitte andre. Du skal således blive hjemme, hvis du har symptomer på at være smittet.

Symptomerne er:

 • Ondt i halsen
 • Alment ubehag
 • Muskelsmerter
 • tør hoste, vejrtrækningsproblemer og feber

Har du haft disse symptomer, beder sundhedsmyndighederne dig blive hjemme mindst 48 timer efter, at du igen føler dig helt rask.

Får du symptomer under dit ophold, vil vi bede dig blive på dit værelse og kontakte egen læge eller lægevagten samt vores reception. Med lægernes og myndighedernes hjælp og anvisning finder vi sammen en løsning for dit ophold og afrejse, så vi i fællesskab kan minimere smitterisikoen.

Nedenfor kan du se, hvad du kan gøre.
Sådan minimerer du risikoen for at sprede Coronavirus:

 • Vask hænder eller brug håndsprit hyppigt – og især før og efter at have berørt kontaktpunkter, som røres af mange mennesker, fx dørhåndtag, elevatorknapper o.l.
 • Host eller nys i dit ærme.
 • Undgå håndtryk, kindkys og kram.
 • Begræns den fysiske kontakt.
 • Hold afstand på mindst 1 meter til andre personer, som ikke er i dit selskab, og bed andre om at tage hensyn.
 • Følg i øvrigt vores anvisninger ved ophold i vores restaurant og vores andre faciliteter.

Her kan du læse mere om vores tiltag i branchen.
Vi gør alt dette for din tryghed.

Horestas Safe to Visit https://www.horesta.dk/safetovisit

…………………………………………………………………………………………………………………….
Hotel OPUS

 • Vores restaurant er åben med de pålagte restriktioner fra regeringen.
 • Der beregnes 2 kvadratmeter pr. person i lokalet.
 • Der må være højst 10 personer ved hvert bord.
 • Afstanden mellem to personer skal være mindst 1 meter.
 • Afstanden mellem to personer vurderes ”fra næsetip til næsetip”, så der ved siddende indretning skal måles fra midten af stolesæder – ikke fra armlæn til armlæn.

Regeringen og Folketingets partier har indgået en aftale om at lempe forsamlingsforbuddet.
Blandt andet undtages alle arrangementer m.v. på hoteller, konferencecentre, restauranter m.v., hvor deltagerne i det væsentlige sidder ned.

Undtagelsen betyder, at man kan samle op til 500 deltagere til for eksempel en konference eller en privat fest i professionelle rammer.

Den eksisterende kvadratmeterregel om maksimalt 1 person pr. 2 kvadratmeter, som bl.a. gælder for restauranter og kulturarrangementer med siddende publikum, udvides.

Fremover gælder undtagelsen alle lokaler, hvor kunder og besøgende i det væsentlige sidder ned.
Skulle der ske ændringer i myndighedernes anbefalinger, tilpasser vi naturligvis julefrokosten efter disse.

René Aarby Sørensen, adm. direktør

Vores gæster er trygge, fordi vi følger Horestas Safe to Visit https://www.horesta.dk/safetovisit og Sundhedsstyrelsens regler https://www.sst.dk/da/corona