Scroll

Julefest på Hotel Opus Horsens

Seks fantastiske aftener med julefrokost, lækker mad, farverige cocktails og koncert med bl.a. Bobo Moreno og Zindy. Lad bilen stå, tilkøb en overnatning, som giver fri adgang til vores Relax & Fitness, og få en lækker morgenbuffet inden afrejse. 

Læs mere og bestil her

Søger du en overnatning i Horsens

Du kan med fordel booke dit ophold på Hotel Opus Horsens. Booker du direkte via vores hjemmeside, får du fabelagtige fordele, som du ikke får på bookingportalerne. Parker gratis og sikkert lige ved døren – også i vores P-kælder. Du betaler først ved check-in. 

Book online her

Konference

Hotel Opus Horsens er et 5-stjernet konferencecenter med plads til 450 deltagere. Vi tilbyder som udgangspunkt fire forskellige mødepakker.

Se mødepakker

Hotelophold

Nyd et dejligt hotelophold på Hotel Opus Horsens. Hotellet ligger tæt på Horsens by, seværdigheder og naturen. Brug os som base til at komme ud og opleve et hav af spændende ting lige fra besøg i FÆNGSLET til gåture i skoven. Vores værelser er store og kan nemt rumme far, mor og børn. 

Se ophold

Værelser på Hotel Opus Horsens

Overnat på Hotel Opus Horsens i et af vores 129 store og lyse dobbeltværelser. 

Se værelser

Dit selskab er vores fornemste opgave

Når I vælger at holde selskab på Hotel Opus Horsens, får I mere end bare de perfekte rammer. Mens vores stab af dygtige medarbejdere tager sig af alt det praktiske fra blomsterdekorationer til oprydning, får I tid og ro til at tage jer af gæsterne.

Se oversigt

Restaurant Parterre

Book bord i Restaurant Parterre som ligger i foyeren på Hotel Opus Horsens. Restauranten har åben til frokost og om aftenen mandag-lørdag og hver søndag er der søndagshøjreb om aftenen.

Læs mere

Menukort

På Hotel Opus Horsens er det vigtigt for os, at vore gæster får en udsøgt madoplevelse. På vort menukort kan I se nogle af de spændende retter vi kan tilbyde.

Se vort menukort

Vi gør det nemt at mødes- uanset hvordan du ankommer

PARKERING: Ankommer du i bil, kan du GRATIS benytte en af hotellets 100 pladser i egen parkeringskælder med elevator direkte til lobbyen. I parkeringskælderen finder du også opladning til elbil. Derudover har vi 250 udendørs parkeringspladser.

TOG: Lyntoget stopper i Horsens – det tager kun 2 timer fra Høje Tåstrup.

BUS: Der går bus til Hotel Opus Horsens fra Horsens Banegård 2 gange i timen dagligt.

TAXA :TAXA fra Horsens Banegård til Hotel Opus Horsens på få minutter.

Kontakt os

Værelser på Hotel Opus Horsens

Overnatning på Hotel Opus Horsens er altid en god oplevelse. Vores 129 store og lyse dobbeltværelser tæt på Horsens by og samtidig kun 40 minutters kørsel fra Aarhus gør det oplagt at vælge os, når du skal booke hotel i Horsens.

Se værelses oversigt her

I nærheden

Tag på oplevelser i nærheden af Hotel Opus Horsens. Med sin placering tæt på bymidten, Fængslet, Forum Horsens og samtidig med let adgang til motorvejen ligger Hotel Opus Horsens optimalt. En stor parkeringsplads og hertil en p-kælder gør, at vores gæster altid kan finde et sted at stille bilen. 

I nærheden