Firmafester

Hold jeres firmafester på Hotel Opus Horsens

Hotel Opus Horsens er et nyt designhotel i Horsens med en skøn udsigt til naturreservatet Nørrestrand, hvor der er et meget rigt fugleliv. Nørrestrand er en del af Horsens Fjord og et vigtigt rekreativt område. Hotellet ligger både tæt på naturen og Horsens by. Det har topmoderne hotel- og konferencefaciliteter, en storslået skandinavisk arkitektur tegnet af Kim Utzon Arkitekter, og er smagfuldt indrettet i rene og enkle linjer af Mikael Mammen.

Det er et meget lyst hotel med enorme vinduespartier i vægge, tag, glasdøre og glaselevatorer. Der er 129 store standardværelser, 2 juniorsuiter og en suite. Der er etableret 310 parkeringspladser, så det er nemt at finde en plads til bilen. Køkkenet lever og ånder for at fremtrylle lækre retter, der både begejstrer øjet og ganen. Vores dejlige hotel er et meget attraktivt sted at afholde en firmafest, eller en hvilken som helst type fest eller arrangement. 

Julefrokost, sommerfest og andre fester

Mange virksomheder holder de traditionelle firmafester for deres medarbejdere. Det er især julefrokosten, som er populær. Der er også en del, der holder en fin sommerfest kort før sommerferien. Uanset hvilken firmafest I planlægger at holde, vil vi gerne hjælpe jer med planlægningen og de mange detaljer. Vi kan nemt indrette vores fleksible lokaler efter, hvor mange I nu bliver. Vi kan også hjælpe med underholdning, musik eller aktiviteter. Vi samarbejder f.eks. med FÆNGSLET, som ligger meget tæt på hotellet. De bedste fester er ofte de fester, der byder på anderledes oplevelser. Et besøg i FÆNGSLET vil helt sikkert være nyt for mange. Kontakt os og hør nærmere.

Brabrand Boligforening

”I Brabrand Boligforening har vi tradition for en stor personalefest hvert andet år, og sidste år valgte vi at holde arrangementet på Hotel Opus Horsens. Alt var bare i orden. Planlægningsfasen, modtagelsen, lokalerne, værelserne, betjeningen, menuen… Men for mig som medarrangør var det vigtigste, at der simpelthen var styr på alle detaljer – lige fra bandet til belysningen. Det betød, at vi kunne være hundrede procent til stede ved festen og overlade alt det praktiske til hotellets medarbejdere. Når man køber et arrangement til 170 mennesker, er det vigtigt, at det bliver en succes. Og det gjorde det på Hotel Opus Horsens.”


- Tina Schreiner, Assistent.

Gode overnatningsmuligheder

Til en god firmafest bliver der ikke kun spist noget lækkert mad. Der bliver som regel også drukket øl og vin. Afhængig af, hvor i landet I kommer fra, vil der sikkert være nogle af medarbejderne som gerne vil overnatte. Værelser kan bookes i god tid inden festen, så de kan slappe af og nyde festen og slippe for at bekymre sig om transport hjem midt om natten. Gæster, der overnatter, kan nyde hotellets mange faciliteter under opholdet- f.eks. det indbydende Relax og Fitness område. Værelserne er til rådighed fra kl. 14:00 frem til kl. 11:00 næste dag. Morgenmadsbuffet er inkluderet i prisen.