KONFERENCER

KONFERENCER MED OP TIL 450 DELTAGERE

På Hotel Opus Horsens kan du afholde konferencer med et deltagerantal helt op til 450 personer. Alle konferencelokaler er lyse, moderne og velindrettede samt udstyret med det nyeste AV-udstyr og bekvemme konferencemøbler. Der serveres isvand i konferencelokalet, og udenfor er der pausebuffeter. Der er desuden gode muligheder for overnatning i forbindelse med en konference afholdt hos os. Vi har 129 store og lyse dobbeltværelser. De benyttes også som enkeltværelser. Holder du en konference hos os, får du AV- udstyr afstemt efter dine behov og ønsker. Vi har storskærmsprojektor med mulighed for HDMI samt bredformat. Der er gratis trådløst internet overalt på hotellet, og der er adgang til gæste-pc’er m.m. som er til rådighed døgnet rundt. Hotellet er røgfrit.


GRATIS wi-fi på hele hotellet

wi-fi

KRYPTERET WI-FI

1-10    deltagere kr. 1.500,- pr. dag

11-30 deltagere kr. 2.500,- pr. dag

31-50 deltagere kr. 3.500,- pr. dag

51 +    deltagere kr. 5.000,- pr. dag


 

KONFERENCELOKALER

Hotel Opus Horsens har indtil flere typer konferencelokaler. Skal du holde en eller flere konferencer i Jylland, kan du uanset konferencens størrelse afholde dem på vores hotel. Vi har de konferencefaciliteter, som du vil få brug for. Vores store kongressal har plads til 450 deltagere. Salen kan deles op til 3 lokaler a’ 140 m2. Vi har desuden mindre lokaler til f.eks. 25, 48 eller 80 personer. Vi har flere grupperum på 19m2 og 16 m2, der giver mulighed for at have f.eks. oplægsholdere fordelt rundt i de forskellige lokaler. Alle lokaler er velindrettede og fleksible, så de kan tilpasses dit behov.

VI STÅR ALTID KLAR TIL AT HJÆLPE DIG!

 • Dorte Henbo Petersen
  Key Account Manager
  • Telefon: +45 76 25 72 00
  • Mobil: +45 23 26 68 12
  • E-mail: dhp@hotelopushorsens.dk
  Luk
  Dorte Henbo Petersen
 • Mette Døssing
  Key Account Manager
  • Telefon: +45 76 25 72 00
  • Mobil: +45 23 41 39 10
  • E-mail: md@hotelopushorsens.dk
  Luk
  Mette Døssing
 • Betina Kömmler
  Key Account Manager
  • Telefon: +45 76 25 72 00
  • Mobil: +45 51 41 33 32
  • E-mail: bk@hotelopushorsens.dk
  Luk
  Betina Kömmler
 • Henriette Taul
  Konferencechef
  • Telefon: +45 76 25 72 12
  • E-mail: ht@hotelopushorsens.dk
  Luk
  Henriette Taul

FLEKSIBILITET, ÆRLIGHED OG GOD SERVICE

Siden åbningen har Hotel Opus Horsens udviklet sig til et yderst populært konferencested. Som 5-stjernet konferencecenter har vi faciliteterne i orden. Det er dog ikke kun vores konferencelokaler og øvrige faciliteter, der gør os til et attraktivt hotel at holde konference på. Vi ved, at virksomheder vender tilbage til os år efter år, fordi vi tilbyder stor fleksibilitet, ærlighed og ikke mindst god service. Det er en livsstil for os. Fra første kontakt til sidste deltagers udcheckning er det vigtigt, at du - som konferenceplanlægger og deltager - føler dig i sikre hænder, og dét er du hos os. Vi strækker os gerne langt for at imødekomme dine ønsker, og vi lover dig kun dét, vi kan holde.

“Danmarks bedste konferencehotel

Netop hjemvendt fra afholdelsen af en mindre konference på Hotel Opus i Horsens vil jeg hermed give stedet min allerbedste anbefaling! Trods størrelsen formår hotellet at få alle gæster til at føle sig godt tilpas, alle i personalegruppen er imødekommende og smilende, værelserne er dejlige, konferencerummene er fine og veludstyrede, og forplejningen er helt i top! Kort sagt - en meget positiv oplevelse, som vi bestemt vil gentage!


- Helle B, København
Del din oplevelse med os
Omgivelser der begejstrer og inspirer

De sidste ti år har Horsens for alvor markeret sig som ’klassens frække lillebror’, hvad angår større kulturarrangementer. Hotel Opus falder godt i tråd med denne nytænkning. Allerede i den spektakulære lobby står det klart, at her er højt til loftet i mere end én forstand. Hotellet er tegnet af Kim Utzon Arkitekter, og indretningen har designer Mikael Mammen stået for. Tilsammen har de skabt et udtryk, der bedst kan beskrives som nordisk elegance. Intet er overladt til tilfældighederne – og de fleksible rammer giver vores medarbejdere rig lejlighed til at løse netop din konferenceopgave. Her er f.eks. plads til  mulighed for at omdanne lobbyen til frokostrestaurant eller konferencesalen til koncertsted.

Samarbejde med kulturinstitutioner og virksomheder

Skal dine konferencegæster opleve andet og mere, samarbejder Hotel Opus med en lang række kulturinstitutioner og virksomheder i Horsens og omegn. Så uanset om du har teambuilding, museumsbesøg eller noget helt tredje i tankerne, kan vi hjælpe med at arrangere det. Vi kommer også gerne med ideer, hvis du ønsker det. Vores geografiske placering gør det f.eks. muligt at gå til Fængslet! Forum Horsens eller CASA Arena Horsens. Det tager ca. 15 min. Ved længerevarende konferencer kan en tur til Horsens Golfklub måske være interessant. Det tager ca. 10 min. at komme derhen i bil. 

310 parkeringspladser

Hotel Opus Horsens råder over 310 parkeringspladser, hvoraf 110 pladser er placeret i en aflåst og overvåget parkeringskælder. Fra kælderen er der direkte adgang til hotellet, hvor der er kuffertopbevaring, golfbag rum og elevator til receptionen. Det er især rart at kunne parkere sin bil i parkeringskælderen i det kolde vinterhalvår. Betyder det noget for dig at kunne gå tørskoet hen til din bil og slippe for blæst, regn og måske sne på bilen, kan du booke en plads, når du booker din overnatning. Handler det om ekstra sikkerhed, giver det tryghed at vide, at din bil står i en aflåst og overvåget kælder.