Menukort

Åbningstider

Frokost: Mandag - lørdag kl. 12.00-15.00
Aften: Mandag - lørdag kl. 18.00-21.30 (Søndag* kl. 18.00-21.00)
Bar og roomservicekort - Kl. 12.00-21.30 alle uges dage

*Hver søndag serveres der højreb

AFTEN MENUKORT

FORRETTER

LETRØGET HELLEFISK KR. 105,-
Løvstikkeemulsion – Boghvedekerner – Tomatsalsa

DAMPEDE ASPARGES KR. 75,-
Hytteost med urter – Grøn olie

GRAVAD OKSEINDERLÅR FRA OMHU KR. 86,-
Pesto – Olivenolie – Parmesan – Mizuna
 

HOVEDRETTER

HELSTEGT RØDSPÆTTE KR. 198,-
Asparges – Gulerod – Pisket smør – Små kartofler

ENTRECOTE FRA GRAMBOGÅRD KR. 268,-
Sommerløg – Bøgehatte – Fennikel – Kryddersmør – Små kartofler

KYLLINGEBRYST FRA HOPBALLE MØLLE KR. 245,-
Smørstegte glaskål – Små gulerødder – Grønkål – Smørpisket kyllingefond – Små kartofler

PERLEBYG KR. 165,-
Glaskål – Asparges – Grønkål – Friske urter

SANDWICH MED KALVESPIDSBRYST KR. 185,-
Krydderyoghurt – Spidskål – Salat – Tomat – Ovnbagte kartofler – Hvidløgsaïoli

OKSEBURGER MED CHEDDAR KR. 185,-
220 g oksebøf – Krydderyoghurt – Hjemmesyltet agurkesalat – Marineret spidskål – Grøn salat – Ovnbagte kartofler – Hvidløgsaïoli
 

DESSERTER

OPUS DESSERTTALLERKEN KR. 95,-
Tre slags sorbet – Bær – Knas

JORDBÆR MED FLØDE KR. 86,-

OSTETALLERKEN KR. 105,-
Udvalg af danske oste fra Sønderhaven Gårdmejeri – Ristet rugbrød – Hyben-/blommekompot


 

 

HOTEL OPUS KONCEPTBUFFÉT

Gælder kun på udvalgte dage. Bed tjeneren om info.

Kolde og lune forretter

Varme retter

Udvalg af salater

Veltilberedte grøntsager

Hjemmebagt brød med smør

Oste med garniture

Velsmagende desserter

Frisk frugt

ALT INKLUSIVE KR. 265,-

VINKORT

VINKORT
Fødevareallergi og -intolerance. Spørg os gerne til råds omkring indhold af allergener i vores menu.