Menukort

 


Åbningstider

Frokost: Mandag - lørdag kl. 12.00-15.00
Aften: Mandag - lørdag kl. 18.00-21.30 (Søndag* kl. 18.00-21.00)
Bar og roomservicekort - Kl. 12.00-21.30 alle uges dage

*Hver søndag serveres der højreb


AFTEN MENUKORT

FORRETTER

KOLDRØGET LAKS KR. 92,-
Ingefær-/chiliemulsion – Malt – Sennepspickles

NORDISK COPPA FRA OMHU KR. 85,-
Basilikumpesto – Oliven – Soltørrede tomater

HUMMERBISQUE KR. 98,-
Hummersoufflé


HOVEDRETTER

ENTRECOTE FRA GRAMBOGÅRD KR. 248,-
Ristede svampe – Rødbede – Grønkål – Morkelsauce

UNGHANEBRYST KR. 205,-
Kålrabi – Pastinak – Blåbærglace

VINTERRISOTTO KR. 165,-
Rodfrugter – Parmesanchips

SANDWICH MED KALVESPIDSBRYST KR. 185,-
Krydderyoghurt – Spidskål – Salat – Tomat – Ovnbagte kartofler – Basilikumaïoli

OKSEBURGER MED CHEDDAR KR. 185,-
220 g oksebøf – Krydderyoghurt – Hjemmesyltede rødløg – Marineret spidskål – Grøn salat –
Ovnbagte kartofler – Basilikumaïoli

TORSK I CASSOULET KR. 188,-
Gulerødder – Selleri – Springløg


DESSERTER

CHOKOLADEFONDANT KR. 95,-
Vaniljeis – Rommarinerede bær

CREME BRULÉ KR. 98,-
Basilikummarineret citrussalat

DANSK OSTETALLERKEN KR. 105,-
Udvalg af danske oste fra lokale producenter – Ristet rugbrød – Pærechutney


Børn under 12 år spiser til halv pris og kan vælge frit fra kortet.
Fødevareallergi og -intolerance. Spørg os gerne til råds omkring indhold af allergener i vores menu.


 

VINKORT

Lidt, der kan slukke tørsten

VINKORT