Åbningstider

Frokost: Mandag - lørdag kl. 12.00-15.00
Aften: Mandag - lørdag kl. 18.00-21.30 (Søndag* kl. 18.00-21.00)
Bar og roomservicekort - Kl. 12.00-21.30 alle uges dage

*Hver søndag serveres der højreb


AFTEN MENUKORT

FORRETTER

6 ØSTERS MED KRYDDERSALSA KR. 145,- 

RØRT OKSETATAR KR. 98,-
Æggeblommecreme – Brøndkarse

VARMRØGET LAKS KR. 85,-
Rygeost – Karse – Citron

3 SLAGS ROGN PÅ RISTET BRØD KR. 105,-
Dansk størrogn – Ørredrogn – Stenbiderrogn

 

HOVEDRETTER

DANSK OKSEMØRBRAD (TOURNEDOS) 220 G KR. 275,-
Grillet asparges – Svampe – Cherrytomat – Rødvinsglace

BAGT PERLEHØNEBRYST KR. 195,-
Agurk – Rabarber – Smørpisket hønsefond

RISTET GNOCCHI KR. 165,-
Porre – Gulerødder – Pesto

HELSTEGT RØDSPÆTTE KR. 198,-
Tomater – Spinat – Asparges – Brunet smør

SANDWICH MED KALVESPIDSBRYST KR. 185,-
Krydderyoghurt – Spidskål – Salat – Tomat – 
Ovnbagte kartofler - Basilikumaioli

OKSEBURGER MED CHEDDAR KR. 185,-
220 g oksebøf – Krydderyoghurt – Hjemmesyltet rødløg –
Marineret spidskål – Grøn salat – Ovnbagte kartofler –
Basilikumaioli Beef Burger with Cheddar – 

 

DESSERTER

JORDBÆR KR. 85,-
Dobbeltcreme – Jordbærsorbet

BANANASPLIT KR. 98,-
Vaniljeis – Chokoladesauce – Friske bær

NORDISKE OSTE KR. 105,-
Hyben-/blommekompot – Ristet brød – Oliven 


Børn under 12 år spiser til halv pris og kan vælge frit fra kortet.
Fødevareallergi og -intolerance. Spørg os gerne til råds omkring indhold af allergener i vores menu.


 

VINKORT

Lidt, der kan slukke tørsten

VINKORT