Menukort

 


Åbningstider

Frokost: Mandag - lørdag kl. 12.00-15.00
Aften: Mandag - lørdag kl. 18.00-21.30 (Søndag* kl. 18.00-21.00)
Bar og roomservicekort - Kl. 12.00-21.30 alle uges dage

*Hver søndag serveres der højreb


AFTEN MENUKORT

FORRETTER

OKSECARPACCIO KR. 92,-
Parmesan – Pinjekerner – Rucola – Oliven

LYNGRØGET ANDEBRYST FRA OMHU KR. 85,-
Kørvelemulsion – Rugkerner – Brøndkarse

DANSK STØR KR. 98,-
Koldrøget stør – Pocheret stør – Rogn fra stør


HOVEDRETTER

RIBEYE FRA GRAMBOGÅRD KR. 248,-
Rødbede – Porre – Grov mos – Svampesauce

PORCHETTA AF LAMMEBRYST KR. 205,-
Kålrabi – Pastinak – Rosmarinsauce

RISTET GNOCCHI KR. 165,-
Porre – Gulerødder – Pesto

SANDWICH MED KALVESPIDSBRYST KR. 185,-
Krydderyoghurt – Spidskål – Salat – Tomat – Ovnbagte kartofler – Basilikumaïoli

OKSEBURGER MED CHEDDAR KR. 185,-
220 g oksebøf – Krydderyoghurt – Hjemmesyltede rødløg – Marineret spidskål –
Grøn salat – Ovnbagte kartofler – Basilikumaïoli

SKINDSTEGT PIGHVAR KR. 188,-
Skalotteløg – Grønkål – Æble – Æble-beurre blanc


DESSERTER

TIRAMISU KR. 95,-
Æble – Kakao – Krystalliseret chokolade

RABARBERKOMPOT I KURV KR. 98,-
Skovbæris – Hasselnødder

HO HOLME KR. 105,-
Bagt Ho Holme på hø og honning – Rugbrød – Mangochutney


Børn under 12 år spiser til halv pris og kan vælge frit fra kortet.
Fødevareallergi og -intolerance. Spørg os gerne til råds omkring indhold af allergener i vores menu.


 

VINKORT

Lidt, der kan slukke tørsten

VINKORT