Menukort

Åbningstider

Frokost: Mandag - lørdag kl. 12.00-15.00
Aften: Mandag - lørdag kl. 18.00-21.30 (Søndag* kl. 18.00-21.00)
Bar og roomservicekort - Kl. 12.00-21.30 alle uges dage

*Hver søndag serveres der højreb

AFTEN MENUKORT

FORRETTER

KOLDRØGET LAKS KR. 92,-
Ingefær-/chiliemulsion – Malt – Sojaagurk

NORDISK COPPA FRA OMHU KR. 85,-
Basilikumpesto – Oliven – Soltørrede tomater

HUMMERBISQUE KR. 98,-
Hummersoufflé


HOVEDRETTER

ENTRECOTE FRA GRAMBOGÅRD KR. 248,-
Ristede svampe – Rødbede – Grønkål – Morkelsauce

DANSK ANDEBRYST KR. 205,-
Grillet endivie – Ærtepuré – Tyttebær – Majsblinis – Tyttebærglace

VINTERRISOTTO KR. 165,-
Rodfrugter – Parmesanchips

SANDWICH MED KALVESPIDSBRYST KR. 185,-
Krydderyoghurt – Spidskål – Salat – Tomat – Ovnbagte kartofler – Basilikumaïoli

OKSEBURGER MED CHEDDAR KR. 185,-
220 g oksebøf – Krydderyoghurt – Hjemmesyltede rødløg – Marineret spidskål – Grøn salat –
Ovnbagte kartofler – Basilikumaïoli

TORSK I CASSOULET KR. 188,-
Gulerødder – Selleri – Springløg


DESSERTER

CHOKOLADEFONDANT KR. 95,-
Vaniljeis – Rommarinerede bær

RISALAMANDE KR. 98,-
Syltede kirsebær

DANSK OSTETALLERKEN KR. 105,-
Udvalg af danske oste fra lokale producenter – Ristet rugbrød – Pærechutney

 


 

 

HOTEL OPUS KONCEPTBUFFÉT

Gælder kun på udvalgte dage. Bed tjeneren om info.

Kolde og lune forretter

Varme retter

Udvalg af salater

Veltilberedte grøntsager

Hjemmebagt brød med smør

Oste med garniture

Velsmagende desserter

Frisk frugt

ALT INKLUSIVE KR. 265,-

VINKORT

VINKORT
Fødevareallergi og -intolerance. Spørg os gerne til råds omkring indhold af allergener i vores menu.