Menukort

Åbningstider

Frokost: Mandag - lørdag kl. 12.00-15.00
Aften: Mandag - lørdag kl. 18.00-21.30 (Søndag* kl. 18.00-21.00)
Bar og roomservicekort - Kl. 12.00-21.30 alle uges dage

*Hver søndag serveres der højreb

AFTEN MENUKORT

FORRETTER

TUN-TATAKI KR. 105,-
Soja – Ingefær – Agurk

KRONDYRTERRINE KR. 96,-
Portvinsgelé – Ristede baconbits – Urteskum

SVAMPESYMFONI KR. 98,-
Fyldte svampe – Svamperemoulade – Syltede svampe


HOVEDRETTER

RIBEYE 300 g KR. 248,-
Confiterede kejserhatte – Jordskokker – Mojosauce

UNGHANEBRYST MED URTER KR. 195,-
Artiskok – Græskar – Fennikel – Gremolata

PASTA NORMA KR. 165,-
Ricotta – Aubergine – Tomatsauce

SANDWICH MED KALVESPIDSBRYST KR. 185,-
Krydderyoghurt – Spidskål – Salat – Tomat – Ovnbagte kartofler – Basilikumaïoli

OKSEBURGER MED CHEDDAR KR. 185,-
220 g oksebøf – Krydderyoghurt – Hjemmesyltede rødløg – Marineret spidskål – Grøn salat – Ovnbagte kartofler – Basilikumaïoli

SKINDSTEGT RØDFISK KR. 195,-
Bønner – Ærter – Tomat


DESSERTER

BOURBON-PEKANPIE KR. 95,-
Vaniljeis – Marineret pære – Knas

BLÅBÆRPARFAIT KR. 98,-
Marineret æble – Æblechip

DANSK OSTETALLERKEN KR. 105,-
Maribo – Ugleholt – Stenhøjmark – Ørby – Ristet brød – Hyben-/blommekompot


 

 

HOTEL OPUS KONCEPTBUFFÉT

Gælder kun på udvalgte dage. Bed tjeneren om info.

Kolde og lune forretter

Varme retter

Udvalg af salater

Veltilberedte grøntsager

Hjemmebagt brød med smør

Oste med garniture

Velsmagende desserter

Frisk frugt

ALT INKLUSIVE KR. 265,-

VINKORT

VINKORT
Fødevareallergi og -intolerance. Spørg os gerne til råds omkring indhold af allergener i vores menu.