Ophold

Deal for to
Book deal for to

Horsens er en spændende og aktiv by med forskellige tilbud og aktiviteter for alle.

BOOK DEAL FOR TO

Oplev Horsens og omegn

Tag på et dejligt ophold på Hotel Opus Horsens. Hotellet ligger centralt i Horsens by tæt på populære attraktioner. Opholdet inkluderer en lækker middag om aftenen og overnatning i et af vores velindrettede dobbeltværelser. 

Læs mere
Weekendophold
Relax og Fitness

På Hotel Opus Horsens har vi indrettet et Relax og Fitness område, som både er for den aktive gæst med crosstrainer, spinningcykler og løbebånd, og for gæsten der vil forkæle sig selv med sauna, solarium, varmestol og dampbad. 

BOOK OPHOLD

 

Slap af i stilfulde omgivelser

Brug for lidt voksentid? Tag på et weekendophold (uden børnene), og nyd et fantastisk ophold på Hotel Opus Horsens. Hotellet ligger godt for kulturoplevelser af enhver art. I kan også nyde den smukke natur og gå en tur langs det naturskønne Nørrestrand lige over for hotellet.

Læs mere
Golfophold
Tag også på en dejlig golfweekend

Stress af med et spil golf i naturskønne omgivelser, og forkæl dig selv med en lækker middag om aftenen og måske et besøg i hotellets wellness-område.

Book golfophold

Samvær, motion og naturoplevelser

Hotel Opus Horsens samarbejder med nogle af Danmarks flotteste golfbaner. Glæd dig til gode oplevelser på greenen! Riv en eller flere dage ud af kalenderen, og forkæl dig selv med et golfophold på Hotel Opus Horsens. Vi har forskellige ophold at vælge imellem.

Læs mere