Privatfester

Unikt hotel med en fantastisk udsigt

Hotel Opus Horsens har en fantastisk udsigt til Nørrestrand, der er et vildt- og naturreservat, som ligger nord for Horsens By. Det er et unikt hotel med en spændende arkitektur og indretning. Det er indrettet stilfuldt af Mikael Mammen. Der er masser af lys og flotte lokaler. Hotellets køkken brænder for at lave mad der begejstrer. Det skal ikke kun smage godt, det skal også se godt ud. Der er også rigtig gode parkeringsforhold. Der er parkeringspladser lige uden for hotellet samt parkeringskælder. Det alt sammen gør hotellet attraktivt for afholdelse af mange forskellige typer af arrangementer og fester. 

Hold din næste fest i vores dejlige selskabslokaler

Står du og skal holde en privat fest, hvor du ønsker at invitere mange gæster, vil Hotel Opus Horsens være et spændende valg. Allerede i lobbyen vil du og dine gæster fornemme den fantastiske stemning, der er på stedet. Vores store styrke i forhold til afholdelse af fester er, at hotellet er gennemtænkt helt fra tegnebrættet. Det gør det nemt for os at skræddersy lokalerne til netop dit behov. Kontakt os og kom gerne forbi, så du kan se de mange muligheder. Kommer dine gæster fra hele landet, kan vi tilbyde overnatning i vores velindrettede standardværelser til en fordelagtig pris.

God beliggenhed med mange muligheder

Hotellets placering tæt på naturen, Horsens bymidte, FÆNGSLET og Forum Horsens giver dig og dine gæster mulighed for at opleve noget nyt i forbindelse med festen på hotellet. Festen kunne f.eks. starte med et besøg i FÆNGSLET. Det afhænger selvfølgelig af, hvad du har lyst til, men der er mange muligheder for at gøre din fest til en helt speciel oplevelse. For overnattende gæster kunne besøget også planlægges til at foregå, inden de tager hjem igen. Gæster, der overnatter, kan gratis benytte hotellets Relax og Fitness område. Det er åbent fra kl. 6:00-22:00. Check-in er fra kl. 14.00 og check-out er senest kl. 11.00. 

“40 års fødselsdag”

Jeg deltog på en særdeles vellykket 40 års fødselsdag i selvskabsafdelingen på Hotel Opus Horsens. Maden samt service var glimrende og det er mig bestemte indtryk at alle gæsterne i dette selvskab havde samme opfattelse.


- Peter A, Horsens
Book på 76 25 72 00