Restaurant Parterre

Åbningstider

Frokost: Mandag - lørdag kl. 12.00-15.00
Aften: Mandag - lørdag kl. 18.00-21.30
Søndag - kl. 17.30-21.00
Bar og roomservicekort - Kl. 12.00-21.30 alle uges dage

Book bord i Restaurant Parterre, som ligger i den elegante designerlobby på Hotel Opus Horsens. Restauranten har en dejlig udsigt til haven og den store terrasse.

Book dit bord online

Fokus på helt friske råvarer

I Restaurant Parterre hersker respekten for råvaren. Køkkenchefen og hans dygtige stab handler ofte hos lokale producenter for at gøre vejen fra jord til bord så kort som muligt. Det giver de bedste muligheder for at arbejde med helt friske råvarer. Det vigtigste er dog, at råvarerne er af højeste kvalitet uanset årstid. Retterne i restauranten bestemmes i høj grad af sæsonens råvarer og laves altid fra bunden. 

Frokost & a la carte

I restauranten på Hotel Opus Horsens kan du spise en dejlig frokost eller vælge a la carte. Restauranten ligger i hotellets flotteste rum, den elegante designerlobby. Her er der højt til loftet og masser af lys. Her får du storslået, skandinavisk arkitektur, tegnet af Kim Utzon Arkitekter, og arkitekt Mikael Mammens smagfulde indretning – begge arkitekter har lagt fokus på de rene og enkle linjer. Fra restauranten er der udgang til haven og den dejlige, store terrasse, som bruges flittigt i sommerhalvåret. Ilden i pejsen fuldender den intime atmosfære i restauranten, hvor billeder fra lokalområdet er en del af dekorationen og med til at skabe hygge omkring gæsterne. Et måltid indtaget her er en totaloplevelse af nydelse og professionel betjening.

Madoplevelser til erhvervslivet

Restaurant Parterre tilbyder også catering til erhvervskunder i forbindelse med forskellige arrangementer i Horsens. Vi kan tilbyde buffeter og menuer fra 25 kuverter og op til flere hundrede. I er altid velkommen til at kontakte os på telefon 76 25 72 00 eller pr. mail på info@hotelopushorsens.dk, hvis I vil høre mere om, hvad vi kan levere til arrangementer uden for huset.