Selskaber

Hold dine selskaber i skønne rammer

Hotel Opus Horsens er et ideelt sted at holde selskaber. Det gælder såvel store som små selskaber. Uanset anledningen er Hotel Opus Horsens det oplagte valg, når en vigtig begivenhed skal markeres. Fra den lille fødselsdagsbrunch eller frokost med familien til det større arrangement med buffet, bar og underholdning. Vi har kapacitet til selskaber fra 20-300 gæster. Du får naturligvis dit eget selskabslokale med en flot bordopdækning. På hotellet er der masser af lys og albuerum. Det giver en god fornemmelse. Overalt er indretningen stilfuld og behagelig. Den samlede oplevelse gør det nemt at føle sig godt tilpas. 

Hold jeres bryllup på Hotel Opus Horsens

Et af de største selskaber de fleste holder - og som ofte er det første rigtige selskab de holder - er for mange deres eget bryllup. Det er en følelsesmæssig stor dag, hvor følelserne sidder lidt tættere på overfladen end på andre dage. Bryllupsfesten er kulminationen på dagens program. Det er overordentlig vigtigt for alle brudepar, at festen forløber perfekt - eller i hvert fald tæt på. Det er en af de største og vigtigste dage i manges liv. Det ved vi godt på Hotel Opus Horsens.

Er I ved at planlægge jeres bryllup og bryllupsfest, vil vi meget gerne hjælpe jer. Det er måske første gang, at I skal holde en så stor fest. Vi har stor erfaring med at holde både små og store selskaber, og kan hjælpe med at planlægge det hele, og sammen med jer finde frem til den perfekte plan for jeres dag. Holder I bryllupsfesten hos os, giver vi en overnatning i en af vores smukke suiter, hvis der er en ledig, når I booker festen. Lad vores unikke hotel danne rammen om en uforglemmelig dag.

Vi står altid klar til at hjælpe dig!

Vi holder styr på alle detaljerne

Med til et rigtigt selskab hører også et smukt dækket bord. Når du vælger at holde selskab på Hotel Opus Horsens, er opdækning med duge, stofservietter, levende lys og blomsterdekorationer selvfølgelig inkluderet – i farver efter dit ønske. Sammen gennemgår vi alle detaljer omkring dit selskab, så du kan slappe af og tage det helt roligt op til- og på selve dagen, hvor selskabet skal holdes. Det er vigtigt for os, at du kommer til at nyde oplevelsen sammen med dine gæster. Det er vigtigt, at du har tid til at hilse på alle dine gæster, får snakket med så mange som muligt og nyder dagen uden bekymringer. Vi sørger for, at der er styr på alle detaljer og hjælper dig med dét, du har behov for. 

Mad for både øjet og ganen

I køkkenet på Hotel Opus Horsens er vores arbejde baseret på ærlighed og respekt for råvaren og passion for madlavning. Vi leverer gennemtænkte retter som appellerer til både øjet og ganen. Vores råvarer opfylder de højeste kvalitetskrav. Vores køkken sætter en ære i at tilberede maden, så den smager ekstraordinært godt og ser fantastisk ud. Læs eventuelt mere om vores køkken her. Se vores selskabsbrochure for flere informationer om menuer, buffeter og priser eller kontakt os, så vi sammen kan finde den helt rigtige løsning. Bemærk venligst, at fest- og selskabsmenuer skal bestilles senest syv dage før arrangementets afholdelse. Kuvertpriser gælder ved mindst 20 personer.

Overnatning til favorable priser

Kommer jeres gæster langvejs fra, eller skal de forkæles lidt ekstra? Kontakt Hotel Opus Horsens og hør mere om vores særlige tilbud, hvis I vil give gæsterne en nat på hotellet i forbindelse med jeres selskab. Booker og betaler jeres gæster selv en overnatning, har vi ligeledes mulighed for at tilbyde dem værelser til en favorabel pris. Vores standardværelser er 30 m2 store, og der er mulighed for 2 ekstra opredninger. Vores dejlige morgenmadsbuffet er inkluderet i prisen.