Festlokaler med højt til loftet

Hold dine selskaber i skønne rammer

Hotel Opus Horsens er et ideelt sted at holde selskaber. Det gælder både store og små selskaber. Uanset anledning er Hotel Opus Horsens det oplagte valg, når en vigtig begivenhed skal markeres. Fra den lille fødselsdagsbrunch eller frokost med familien til det større arrangement med buffet, bar og underholdning. Vi har kapacitet til selskaber på 20 til 300 gæster. I får naturligvis jeres eget selskabslokale med en flot bordopdækning. På hotellet er der masser af lys og albuerum. Det giver en god fornemmelse. Overalt er indretningen stilfuld og behagelig. Den samlede oplevelse gør det nemt at føle sig godt tilpas. 

VI ER KLAR TIL FEST

LOKALER

Hotel Opus Horsens leverer de perfekte rammer – lige fra den intime familiefrokost til den helt store fest med sceneoptræden og musik. Vores priser gælder for selskaber på 20 til 300 gæster, og lokalerne kan kombineres på utallige måder.

GASTRONOMI

Hotel Opus Horsens’ råvarer opfylder de højeste kvalitetskrav, og med passion for madlavning sætter vores køkken en ære i at tilberede dem, så smagen bliver raffineret og præsenterer sig flot. Bageren fra Munkebjerg Hotel forsyner os med velduftende, friske og hjemmebagte brød og boller – bagt ud fra vores helt egne opskrifter.

BLOMSTERDEKORATIONER

Vores egen blomsterdekoratør, Susanne, designer de smukke og kreative blomsterdekorationer, der pryder bordene til jeres fest. Ud over blomster inkluderer festerne hos os også et separat lokale, bordopdækning med duge, stofservietter og levende lys – alt sammen i overensstemmelse med jeres ønsker til farver. På den måde bliver jeres fest helt jeres egen.

Vi står altid klar til at hjælpe jer.

Festmenuer

Lad jer inspirere af vores menuforslag i tre forskellige kategorier.

Vælg det, som passer til jeres fest:

  • 3-rettersmenu
  • Brunchbuffet
  • Frokostbuffet
  • Aftenbuffet
  • Natmad
  • Drikkevarer

Fødevareallergi
Skulle nogle af jeres gæster lide af fødevareallergi, så giver vi dem den bedste madoplevelse uanset hvad. Vores køkken er vant til at tage hånd om alle slags allergier, så det skal I ikke bekymre jer om. Informer os blot, når vi gennemgår programmet for jeres fest.

Se, hvor meget du får 

Bryllup i Horsens

En af de største fester, de fleste holder – og som oftest den første rigtige fest, de holder – er for mange deres eget bryllup. Det er en stor dag, hvor følelserne sidder lidt tættere på overfladen end på andre dage. Bryllupsfesten er kulminationen på dagens program. Det er overordentlig vigtigt for alle brudepar, at festen forløber perfekt – eller i hvert fald tæt på. Det er en af de største og vigtigste dage i manges liv. Det ved vi godt på Hotel Opus Horsens.

Er I ved at planlægge jeres bryllup og bryllupsfest, vil vi meget gerne hjælpe jer. Vi har stor erfaring med at holde både små og store selskaber og kan hjælpe med at planlægge det hele og sammen med jer finde frem til den perfekte plan for jeres dag.

Holder I bryllupsfesten hos os, giver vi en overnatning i en af vores smukke suiter, hvis der er en ledig, når I booker festen. Lad vores unikke hotel danne rammen om en uforglemmelig dag.

BOOK JERES NÆSTE FEST

Konfirmation

Skal I holde konfirmation, skal I måske invitere mange gæster til festen. I hvert fald så mange, at det kan være svært at holde festen hjemme. Vi hjælper jer med at planlægge alt ned til mindste detalje og sørger for, at I får en god fest med lækker mad.

Læs mere

Fødselsdag

Hold din fødselsdag i elegante og lyse rammer. Vi giver dig plads til at skabe din personlige fest sammen med venner og familie. Vi hjælper med at skabe en harmoni mellem dine ønsker og vores service, så du og dine gæster får en fantastisk fødselsdagsfest. 

Barnedåb

En stor dag for et lille menneske. En god start på livet kan også være en god fest. Hold barnedåben på Hotel Opus Horsens. Vi kan hjælpe med rolige og hyggelige omgivelser, så hele familien kan nyde dagen. 

Privatfest

Står du og skal holde en privatfest, hvor du ønsker at invitere mange gæster, er Hotel Opus Horsens et spændende valg. Allerede i lobbyen vil du og dine gæster fornemme den fantastiske stemning, der er på stedet. Vores store styrke i forhold til afholdelse af fester er, at hotellet er gennemtænkt til formålet helt fra tegnebrættet. Det gør det nemt for os at skræddersy lokalerne til netop dit behov.

 

Læs mere

Firmafest

Mange virksomheder holder de traditionelle firmafester for deres medarbejdere. Det er især julefrokosten, som er populær. Der er også en del, der holder en fin sommerfest kort før sommerferien. Uanset hvilken firmafest I planlægger at holde, vil vi gerne hjælpe jer med planlægningen og de mange detaljer. Vi kan nemt indrette vores fleksible lokaler efter, hvor mange I bliver. Vi kan også hjælpe med underholdning, musik og aktiviteter.

Læs mere

Overnatning

Hvorfor ikke invitere hele selskabet til at overnatte på Hotel Opus Horsens i forbindelse med festen? 

Kontakt os for en specialpris på overnatning på tlf. 76257200 eller info@hotelopushorsens.dk