STANDARDVÆRELSE

På vores komfortable standardværelser er der gjort meget for, at du skal føle dig hjemme. En fornuftig størrelse på 30 m2 og designer Mikael Mammens stilsikre, indbydende indretning giver vores standardværelser det lille ekstra, der gør det skønt at låse sig ind og lægge benene op, når dagen er slut. Alle vestvendte værelser har balkon. Her er alle rammer for en god overnatning i Horsens.

OVERNATNING MED LIDT EKSTRA

Når du er ude at rejse eller på ferie, er du i sagens natur væk hjemmefra. Vi ved det alle, at ude er godt, men hjemme er bedst. Det er i hvert fald sådan, at de fleste mennesker har det. Derfor betyder det noget, hvor og hvordan vi skal overnatte. Er du den type, der gerne vil have det godt, når du er ude, er Hotel Opus Horsens et godt sted at overnatte. Her får du nemlig en ekstra god overnatning.

Et standardværelse hos os er dejlig stort og lyst. Det er stilfuldt indrettet, og har alle de ting, som du måtte behøve. Ud over det har hotellet en lang række faciliteter, som du kan benytte gratis under dit ophold. Hotellets indbydende omgivelser inde som ude vil helt sikkert gøre dit ophold til en behagelig oplevelse. Nyd f.eks. vores panoramaudsigt over naturreservatet Nørrestrand eller en god middag på hotellet. 

BOOK OVERNATNING

Værelsesfaciliteter

  • Stort badeværelse med bruser og to håndvaske
  • Hårtørrer
  • Skrivebord
  • Fladskærms-tv
  • Telefon
  • Elkedel, kaffe og te
  • Strygejern/strygebræt
  • Dobbeltseng (2 x 90 cm bred boksmadras)

TAG GERNE BØRNENE MED!

Børn i alle aldre er velkomne på Hotel Opus Horsens. Hotellet er stort, og der er selvfølgelig også plads til børn. Børn under 3 år sover gratis i forældres seng, og derudover har vi følgende muligheder, hvad angår overnatning for de små:

Weekendseng (0-3 år) kr. 250,- pr. nat.

Ekstra opredning (børn under 12 år) kr. 250,- pr. nat.

Der er højst plads til 2 barnesenge/ekstra senge på værelserne.

Eventuelle ekstrasenge eller barnesenge skal bestilles inden ankomst. Husk at få en bekræftelse fra os.

Praktiske oplysninger

Alle vores standardværelser er dobbeltværelser, men benyttes også som enkeltværelser. ​Hotel Opus Horsens er røgfrit, men der kan ryges på balkonerne og udendørsarealerne. Der er gratis trådløst internet samt fastnet og fri adgang til hotellets Relax og Fitness område. Morgenmad er altid inkluderet i prisen. Book ferie og weekendophold med plads til hele familien.

Check-ind alle dage fra kl. 14.00.
Check-ud alle dage senest kl. 11.00.

  • Bagageservice på forespørgsel

Balkon Ønskes der garanti for værelse med balkon, koster det kr. 100,- i tillæg.
Hund Tillæg for rengøring efter hund koster kr. 300,-  pr. ophold. Husk at informere receptionen inden ankomst.

BOOK OVERNATNING