Aspargesaften

Vil du med til en fantastisk aspargesaften i afslappede og uformelle rammer?

På Hotel OPUS elsker vi at være værter, og vi elsker årstidens friske råvarer.
Asparges er en af forårets absolutte favoritter, og derfor har vores dygtige køkkenchef, Brian, valgt at kreere en velsmagende menu med fokus på årets friske asparges  – også kaldet “grøntsagernes konge”.

Brasserie 87 på OPUS er dit spisested, hvor du kan slappe af, indtage nuet og bare være. Her samles der på gode oplevelser, gode samtaler og ikke mindst gode madoplevelser.
Nyd en aspargesaften i afslappede og uformelle rammer. Vi laver god mad af gode råvarer og maden serveres altid med glæde og et stort glimt i øjet.

Smag på en 4-retters gourmetmenu med dertilhørende flotte vine.

Fredag den 27. maj 2022, kl. 18.00.

Menu
Asparges – hindbær – mandler
Vin: Edelzwicker Reserve 2020, Albert Boxler

Mellemret
Asparges – torsk – bacon
Vin: Pas de Deux, Weiss 2018 Matthias Gaul

Hovedret
Asparges – krondyr – trøffel
Vin: Châteauneuf-du-Pape Cuvèe du Baron 2018, Château Fortia

Dessert
Asparges – basilikum – sprødt
Vin: Kröver Paradies Riesling Spätlese** Alte Reben 2018 Martin Müller

Pris kr. 595,- pr. person

Reservation af bord senest den 13. maj 2022.

 

Book bord her