Ølaften

Deltag i en kreativ og spændende ølaften i Brasserie 87 på Hotel OPUS.
Vi sætter fokus på glæden ved sammensætningen af forskellige slags øl, som komplementerer maden på bedste vis.
Glæd dig til at dufte og smage.

Fredag den 19. august, kl. 18.00.

Køkkenchefen byder på:

Aperitif
Velvet Galaxy 6,9 % fra Husbryggeriet Jacobsen

Snack
Fadlagret Sour 4,8 % fra Ørbæk Bryggeri
Tapioka ~ Jomfruhummer
Confiteret gris ~ Ramsløg
Vagtelæg ~ Panko ~ Bacon

Forret
Fur Renæssance 6,2 % fra Fur Bryghus
Brisler ~ Løg ~Sauce

Hovedret
Doppel Bock 8,3 % fra Krenkerup Bryggeri
Vagtel ~ Selleri ~ Kål ~ Æble

Dessert
Lindemans Kriek 3,5 % fra Belgisk Bryggeri
Vaniljemousse ~Æble ~Malt

After Dinner øl
Keine Hexerei 19,4 % fra Frederikshavn Bryghus

Pris kr. 695,- pr. person

Book bord

Lad bilen stå, og tag elevatoren “hjem”

 

Vi tilbyder i forbindelse med ølaftenen en overnatning i dobbeltværelse inkl. morgenbuffet til

KUN kr. 850,- for 2 personer.

Send en mail til Kenni for booking af værelse.

Kenni Sørensen