Uanset om man er her som gæst til en konference, har en enkelt overnatning på vejen rundt i landet, eller om man er her en hel weekend – væk fra hverdagen, glæder vi os til at forkæle vores gæster.
Vi elsker når vores gæster bestiller en drink i baren, nyder vores lobby, slapper af i vores Relax-område iført badekåber, spiser i vores restaurant og bare slapper af hos os.  Om man både vil besøge FÆNGSLET, museerne, midtbyen, den smukke natur eller andre seværdigheder i vores by, har man et godt udgangspunkt hos os. Når man så kommer hjem til OPUS igen, står vi gerne klar med velsmagende retter, lækre drikke og et hotel med hygge i centrum.

Velkommen

Om Os

OPUS er et lyst og arkitekttegnet Hotel fra 2007. Hotellet har 129 store, velindrettede værelser samt tre suiter. Når du træder ind i den store lobby, som er hotellets hjerte, kan du ikke undgå at blive betaget af både arkitekturen og atmosfæren. Overalt på hotellet er der hygge og smagfuld stil. Vi har golfsimulator og et super lækkert wellness område, som frit kan benyttes når du er gæst på hotellet. For os er service en livsstil, og vi strækker os gerne langt for at opfylde jeres ønsker og behov. ”Vi føler derfor ikke, vi går for langt, hvis vi siger, at vi elsker vores gæster”. Vi elsker når vore gæster er veludhvilede og bare nyder at være hos os. Kort sagt: Vi elsker at være værter. Det er derfor, vi har bygget OPUS. Velkommen hos os.