EFTERÅRSOPHOLD
Book en Deal for 2 og SPAR 1.000 KR.

Besøg os på OPUS, og nyd et dejligt Deal for 2 ophold. Kom og oplev FÆNGSLET, Den Genfundne Bro, Horsens Kunstmuseum og de mange andre
seværdigheder i området. Vi har gjort jeres værelse klar og forkælet jer med en af vores dejlige flasker vin, når I ankommer. Vi har dækket jeres bord i vores restaurant, og vi glæder os til at se jer og til at fortælle jer om, hvad I kan opleve i vores skønne by.

Kom og nyd et romantisk kæresteophold.
Gælder alle weekender i november.

Se mere

WEEKENDOPHOLD

Vi har placeret OPUS sådan, at I er tæt på en masse kulturoplevelser, natur og attraktioner. Vi ønsker nemlig, at I kommer hjem fra et weekendophold hos os med en masse skønne oplevelser i bagagen. Og vi står klar med lækre værelser, spændende retter og udsøgte drikkevarer.
Vi glæder os til at forkæle jer en hel weekend.

Se mere

GOLFOPHOLD

Vi samarbejder med nogle af Danmarks smukkeste golfbaner. Vi glæder os til at byde jer velkommen, når I kommer hjem til OPUS med en masse skønne oplevelser fra greenen. Tag en drink i vores lobbybar, mens I gennemgår dagen på golfbanen. Vi vil glæde os til at servere nogle lækre retter og noget godt at drikke, inden I slutter aftenen af.

Se mere

Vi ved godt, at et weekendophold hos os ikke først starter, når I træder ind ad døren på hotellet. Det er nemlig dejligt at gå og glæde sig til maden, omgivelserne og tiden sammen.
Det er dejligt at nyde turen hertil og hinandens selskab.

Når I ankommer, har Kim i restauranten tryllet lækre retter frem, Susanne har pyntet hotellet op med blomster og smukke dekorationer, og I vil møde et veloplagt og glad personale, som glæder sig til at tage imod jer.

Vi glæder os til, at I oplever vores værelser. De er indrettet af arkitekten Mikael Mammen, og han har virkelig ramt nogle farver og udtryk, der giver ro og velvære.

Får I lyst, er I velkommen i vores Relax-område, og hvis I ønsker massage, har I mulighed for at bestille behandlinger, inden I kører hjemmefra. Så er vores behandlere klar, når I ankommer.

Vi elsker at forkæle vores gæster, og vi glæder os til at se jer.

Voksne
1
Børn
0