OPUS Last Minute
Book Deal for 2 

Besøg os på OPUS, og nyd et dejligt Deal for 2 ophold. Kom og oplev FÆNGSLET, Den Genfundne Bro, Horsens Kunstmuseum og de mange andre
seværdigheder i området. 
Kom og nyd et romantisk kæresteophold.
Se mere

OPUS Ophold

Vi har placeret OPUS sådan, at I er tæt på en masse kulturoplevelser, natur og attraktioner. Vi står klar med lækre værelser, spændende retter og udsøgte drikkevarer.
Vi glæder os til at forkæle jer.

Se mere

OPUS Golfophold

Vi samarbejder med nogle af Danmarks smukkeste golfbaner. Vi glæder os til at byde jer velkommen, når I kommer hjem til OPUS med en masse skønne oplevelser fra greenen.

Se mere

Vi ved godt, at et weekendophold hos os ikke først starter, når I træder ind ad døren på hotellet. Det er nemlig dejligt at gå og glæde sig til maden, omgivelserne og tiden sammen.
Det er dejligt at nyde turen hertil og hinandens selskab.

Når I ankommer, har Kim i restauranten tryllet lækre retter frem, Susanne har pyntet hotellet op med blomster og smukke dekorationer, og I vil møde et veloplagt og glad personale, som glæder sig til at tage imod jer.

Vi glæder os til, at I oplever vores værelser. De er indrettet af arkitekten Mikael Mammen, og han har virkelig ramt nogle farver og udtryk, der giver ro og velvære.

Får I lyst, er I velkommen i vores Relax-område, og hvis I ønsker massage, har I mulighed for at bestille behandlinger, inden I kører hjemmefra. Så er vores behandlere klar, når I ankommer.

Vi elsker at forkæle vores gæster, og vi glæder os til at se jer.

Voksne
1
Børn
0