Vi glæder os til at forkæle jer på Hotel OPUS

OPUS er et Hotel Horsens i en klasse for sig. Der er kælet for detaljerne, når det kommer til indretning, mad og faciliteterne. Vi har de absolut bedste og mest dejlige rammer til jeres romantiske weekendophold, konferencen, sommerdagsmødet, brylluppet, dåbsfesten – ja, enhver anledning i livet giver anledning til at booke et ophold eller arrangere et selskab på OPUS Horsens Hotel.

Her på hjemmesiden kan I se meget mere om de forskellige overnatningspakker, vi tilbyder. I kan også læse mere om mulighederne for at holde festen på OPUS. Har I nogle som helst spørgsmål? Tøv ikke med at ringe og få en snak. Vi glæder os til at høre fra jer – og ikke mindst til at se jer her på Hotel OPUS i Horsens.

Kontakt os på tlf. 76257200.

Oplev det stemningsfyldte OPUS Hotel Horsens

Har du brug for en pause fra hverdagens rutiner og brug for at blive forkælet? Eller måske har du brug for en enkelt overnatning, da du skal videre næste dag?
Skal dig og dine kollegaer holde en konference? Vil du gerne bo tæt på Horsens omgivet af flot natur? Skal du til koncert i Horsens eller opleve Horsens midtby?

Hotel OPUS Horsens er det oplagte valg, når du har brug for forkælelse, overnatning, restaurantbesøg eller afholdelse af konferencer og fester. Vi er et moderne og velindrettet hotel, og vi elsker at forkæle vores gæster og gøre dem veltilpasse. Vi sætter en stor ære i, at vores gæster skal nyde at besøge vores hotel Horsens. Vi kan tilbyde wellnessområde, golfstimulator, restaurant med delikate franske retter, og det er også muligt at holde din kommende fest på hotellet.

Det kan bl.a. være bryllup, konfirmation, fødselsdagsfest, firmafest, julefrokost. Vi står altid klar til at hjælpe dig med præcis den fest, du gerne vil holde, og vi finder i fællesskab ud af, hvad du har af ønsker og behov. Efter festen er det oplagt at overnatte hos os, og vi tilbyder flere forskellige muligheder, som du kan se på vores hjemmeside, eller du er velkommen til at kontakte os for yderligere information.

Du kan tage på forskellige slags ophold hos os, hvis du ønsker at gøre noget ekstra ud af dit besøg så tilbyder vi følgende ophold:

 • OPUS Eksklusiv
 • OPUS Golfophold
 • OPUS Kultur
 • OPUS Last Minute
 • OPUS Ophold
 • OPUS Årstiderne

Praktiske oplysninger til dit ophold på OPUS

 • Tjek ind alle dage fra kl. 14.00.
 • Tjek ud alle dage senest kl. 11.00.
Tjek ind og ud i sommerperioden. Fra den 25. juni til og med den 15. august:
 • Tjek ind alle dage fra kl. 15.00
 • Tjek ud alle dage senest kl. 10.00
Du kan GRATIS benytte en af hotellets 100 pladser i egen parkeringskælder med elevator direkte til lobbyen. Eller du kan parkere lige udenfor døren på en af vores 250 p-pladser, som heller ikke koster noget.  
På hotellet sørger vi selvfølgelig også for roomservice, hvis det ønskes. Forkæl dig selv med lidt ekstra luksus, nyd maden og den gode vin i fred og ro på værelset, på balkonen eller måske i sengen. En særlig roomservicemenu med lette måltider og snacks giver dig mulighed for at spise middag uforstyrret og komfortabelt på dit værelse på Hotel OPUS. Vælg mellem en række kolde og varme måltider, salat og desserter. Herunder kan du se, hvad vi tilbyder at servere, lige til døren, under dit ophold hos os. Se roomservicekort 
 • På Hotel OPUS er dit kæledyr også velkommen på udvalgte værelser. Dog må din bedste ven ikke medbringes i restauranten. Rengøringstillæg kr. 200 pr. kæledyr/hund/kat pr. nat.
Tag cyklen, og oplev den smukke natur omkring Horsens, byens charmerende gader eller mange andre oplevelser på din vej. Henvend dig i receptionen.

Horsens Hotel OPUS – det oplagte valg når du ønsker overnatning Horsens

Vi har 129 velindrettet værelser og tre luksuriøse suiter på OPUS hotel Horsens.
Når du bestiller en overnatning hos os, får du en stor morgenmadsbuffet, gratis Wi-Fi, gratis parkering og ikke mindst fri adgang til vores wellnessområde med i prisen. Vores standardværelser har alle de ting, du har brug for bl.a. fjernsyn, skrivebord, hårtørrer, elkedel, strygejern og -bræt.

Du kan bestille vores standardværelser med og uden balkon. Du kan også booke vores juniorsuite, som er dobbelt så stor som vores standardværelser. Her vil det være oplagt at afholde forretningsmøder, eller du kan også vælge at nyde de luksuriøse omgivelser med fx. spabadekar med en, du holder af. Hvis du har brug for endnu mere plads, så kan du bo i en af vores suiter, som er 30 kvm større end vores juniorsuite og med et ekstra gæstebadeværelse, så her får du virkelig plads, så det føles nærmest som at være hjemme