Hotel OPUS i Horsens byder velkommen

OPUS er et Hotel Horsens i en klasse for sig. Der er kælet for detaljerne, når det kommer til indretning, mad og faciliteterne. Vi har de absolut bedste og mest dejlige rammer til jeres romantiske weekendophold, konferencen, sommerdagsmødet, brylluppet, dåbsfesten – ja, enhver anledning i livet giver anledning til at booke et ophold eller arrangere et selskab på OPUS Horsens Hotel.

Her på hjemmesiden kan I se meget mere om de forskellige overnatningspakker, vi tilbyder. I kan også læse mere om mulighederne for at holde festen på OPUS. Har I nogle som helst spørgsmål? Tøv ikke med at ringe og få en snak. Vi glæder os til at høre fra jer – og ikke mindst til at se jer her på Hotel OPUS i Horsens.

Vi glæder os til at forkæle jer

Vi ved godt, at et weekendophold hos os ikke først starter, når I træder ind ad døren på hotellet. Det er nemlig dejligt at gå og glæde sig til maden, omgivelserne og tiden sammen.
Det er dejligt at nyde turen hertil og hinandens selskab.

Når I ankommer, har Brian i restauranten tryllet lækre retter frem, Susanne har pyntet hotellet op med blomster og smukke dekorationer, og I vil møde et veloplagt og glad personale, som glæder sig til at tage imod jer.

Vi glæder os til, at I oplever vores værelser. De er indrettet af arkitekten Mikael Mammen, og han har virkelig ramt nogle farver og udtryk, der giver ro og velvære.

Får I lyst, er I velkommen i vores Relax-område, og hvis I ønsker massage, har I mulighed for at bestille behandlinger, inden I kører hjemmefra. Så er vores behandlere klar, når I ankommer.

Herunder kan du se de mange ophold og ydelser, som vi tilbyder på Hotel OPUS og vil GLÆDER os til at byde dig velkommen.