Book et dejligt OPUS ophold

Med dette ophold i Horsens, omgivet af gode shoppingmuligheder og seværdigheder, kan I koble af fra den travle hverdag. Besøg Danmarks bredeste gågade, og nyd stemingen i byen. Hotellet ligger kun to minutters kørsel fra centrum.

VI KAN SÅ MEGET HER PÅ OPUS

... og I skal være dem, der nyder godt af det. Tag på et romantisk kæresteophold, nyd den lækre middag i vores restaurant, og sug stemningen ind fra hotellets hjerte, den store lyse lobby, hvor alt foregår.
Gå på opdagelse på OPUS lige her.

Hotelophold Horsens

Drømmer du om at komme væk og få en velfortjent pause fra hverdagens travlhed? Så er et hotelophold på Hotel OPUS i Horsens sikkert lige noget for dig. Og hvorfor ikke tage en med, du holder af? Kom af sted og oplev det fulde velbehag.

Glem alt om madlavning, opvask og den daglige sengeredning for en stund. Læn dig tilbage og nyd at hotellets venlige og dygtige personale varter dig og din bedre halvdel op.

Rigtig dejligt hotel. Et dejligt hotel som varmt kan anbefales. Rent og pænt, nyt og velholdt, dejlige pæne og store værelser og super god morgenmad. Personalet er  imødekommende og hjælpsomme. Skønne store lounge områder hvor man har mulighed for at nyde mad, drikke og udsigten.
Jette H

Weekendophold Horsens

Hvad er bedre efter på en travl uge, end at kunne se frem til et hotelophold hen over weekenden? Forventningens glæde er ofte noget, der vægter lige så højt som selve oplevelsen med at være på hotel. På hotel OPUS er der gode rammer til at kunne nyde et weekendophold som står på afslapning og forkælelse.

 

Hotelophold for 2

Med et hotelophold for to vil du virkelig kunne nyde weekenden med den, du har kær. En omgang ren og skær forkælelse venter jer.

Når først hotellet er booket, er det som skuldrene allerede sænker sig. Og personalet på Hotel OPUS i Horsens er klar til at indfri jeres forventninger til et afslappet ophold.

Åbningstider i restauranten

Morgenmad: mandag-lørdag kl. 6.30-10.00 og søndag kl. 7.00-10.30
Frokost: mandag-lørdag kl. 12.00-15.00
Aften: mandag-lørdag kl. 18.00-21.30
Søndag kl. 18.00-21.30

Bar og roomservicekort: alle ugens dage kl. 12.00-21.30

 

FAQ

Du kan GRATIS benytte en af hotellets 100 pladser i egen parkeringskælder med elevator direkte til lobbyen. Eller du kan parkere lige udenfor døren på en af vores 250 p-pladser, som heller ikke koster noget.  
  • Tjek ind alle dage fra kl. 14.00.
  • Tjek ud alle dage senest kl. 11.00.
Tjek ind og ud i sommerperioden. Fra den 25. juni til og med den 15. august:
  • Tjek ind alle dage fra kl. 15.00
  • Tjek ud alle dage senest kl. 10.00
Der er gratis wi-fi på hele hotellet. Det kræver ingen kode.