Vælg din favoritbane

Golf og burger

Spil på 50 forskellige baner fra hele verden med vores golfsimulator. Er I en lille gruppe, kan I ligesom på golfbanen more jer sammen og kæmpe om at få de færreste slag. Det gælder, uanset om du er amatør eller rutineret golfspiller.

En times golf for to personer kr. 449,-
Inkl. Opus burger og en øl/vand

Kan reserveres mandag til lørdag kl. 12 – 21 og søndag kl. 18 – 21.

Ring for reservation på Tlf. 76 25 72 00.

Golfsimulator

Hold teknikken ved lige, dyst på længste drive eller få din første hole in one i vores indendørs golfsimulator, der med over 50 forskellige baner fra hele verden giver dig adgang til verdens bedste golfoplevelser – samlet på et sted. Du kan spille uanset vejret og på tidspunkter, der passer ind i dit arbejds- og/eller familieliv.

Er I en lille gruppe, kan I ligesom på golfbanen more jer sammen og kæmpe om at få de færreste slag. Er du overnattende gæst og søger efter en spændende aktivitet, kan vi varmt anbefale dig at prøve vores golfsimulator. Det gælder, uanset om du er amatør eller rutineret golfspiller.

Pris pr. time kr. 200,-

Maks. 6 personer på banen.
I skal forvente, at det tager min. 1 time pr. person at spille 18 huller. Medbring gerne eget udstyr eller lån vores. Bolde udleveres fra receptionen.

FAQ

Du kan GRATIS benytte en af hotellets 100 pladser i egen parkeringskælder med elevator direkte til lobbyen. I parkeringskælderen finder du også opladning til elbil. Eller du kan parkere lige udenfor døren på en af vores 250 p-pladser, som heller ikke koster noget.  
  • Tjek ind alle dage fra kl. 14.00.
  • Tjek ud alle dage senest kl. 11.00.
Der er gratis wi-fi på hele hotellet. Det kræver ingen kode.
Voksne
1
Børn
0