Værelser

Sov godt på OPUS

OPUS har 129 store, velindrettede værelser samt tre suiter.

Der er ingen tvivl om, at OPUS har de perfekte rammer, uanset om vi taler konference, turisme eller familiefest. Men vores allervigtigste ressource er medarbejderne – både dem, I møder på jeres vej rundt i huset, og dem, I måske ikke ser, men som har forberedt morgenmaden, kopieret dagsordenen eller redt sengen for jer.

For os er service en livsstil, og vi strækker os gerne langt for at opfylde jeres ønsker og behov. Samtidig har vi den erfaring, der skal til for at være på forkant. Vores vigtigste mission er at skabe tryghed, når I har valgt at lægge jeres årsmøde, bryllupsfest eller noget helt tredje i vores hænder.

Om os

Vi føler ikke, vi går for langt, hvis vi siger, at vi elsker vores gæster. Vi elsker, når vi ser vores gæster nyde de smukke omgivelser, arkitekten Utzon har skabt. Vi elsker, når vi oplever, at maden i vores restaurant bliver kommenteret i glade vendinger. Vi elsker, når vores gæster er veludhvilede og bare nyder at være hos os. Kort sagt: Vi elsker at være værter. Det er derfor, vi har bygget OPUS. Velkommen hos os!

FAQ

Hotellet ligger 1 km fra Horsens Centrum og kun 3 km fra motorvej E45.
Du kan GRATIS benytte en af hotellets 100 pladser i egen parkeringskælder med elevator direkte til lobbyen. I parkeringskælderen finder du også opladning til elbil. Eller du kan parkere lige udenfor døren på en af vores 250 p-pladser, som heller ikke koster noget.  
  • Tjek ind alle dage fra kl. 14.00.
  • Tjek ud alle dage senest kl. 11.00.
Der er gratis wi-fi på hele hotellet. Det kræver ingen kode.
Tag cyklen, og oplev den smukke natur omkring Horsens, byens charmerende gader eller mange andre oplevelser på din vej. Henvend dig i receptionen.
Voksne
1
Børn
0