SCENEN ER SAT TIL ÅRETS JULEFROKOST

FÅ PLADSER TILBAGE!

Kom med, når vi afholder julefester i særklasse på Hotel OPUS.
Mød op, nyd øjeblikket og vær en del af årets fest. Her får I verdensklasse underholdning, fantastisk hjemmelavet mad, drinks og en hyggelig bar.

Vores julefester er inklusive alt!

Det betyder for dig, at du på forhånd ved præcis, hvad jeres julefrokost kommer til at koste.
Vi lover, at der ikke kommer ekstra regninger, og vi garanterer dig et brag af en fest med livemusik og standupcomedy med Brian Lykke.

Lørdag den 27. november (Få pladser tilbage)
Fredag den 3. december (Alt udsolgt)
Lørdag den 4. december (Få pladser tilbage)
Fredag den 10. december (Få pladser tilbage)  💗💗

Alle dage kl. 18.00-01.00.

KUN 780,- PR. PERSON.
Ekskl. moms.

Ring for booking på 7625 7200 eller send gerne en mail direkte vores eventmanager Kenni på ken@hotelopushorsens.dk 🎄

BOOK JERES JULEFEST ALLEREDE I DAG 


Husk, at medbringe coronapas eller en negativ coronatest, når du er til julefrokost på Hotel OPUS.

 

 

Et brag af et Standup Show & partymusik i særklasse!

Brian Lykke er en utrolig energisk og sikker entertainer både som stand-up komiker og som konferencier. Brian har siden debuten i satireprogrammet ”Trio Van Gogh” på DR2 i 2007 manifesteret sig som en af Danmarks skarpeste karakter komikere.

Han slog igennem med sine skæve og genkendelige figurer i det prisvindende satireprogram Krysters Kartel. Siden har han ikke set sig tilbage og har huseret i både comedy- og underholdningsprogrammer, reklamer, film og radio. Brian er blevet nomineret til adskillige priser inden for TV og radio og har senest vundet Årets Satire for podcasten ”R8dio – Undskyld, vi roder” sammen med Kasper Nielsen. ”R8dio – Undskyld, vi roder” er blevet downloadet over 1.000.000 gange og kan høres her og på Spotify.

I kan forvente et energisk og sprudlende standupshow, når Brian Lykke går på scenen, hvor han godt tør at gøre grin med sig selv.

Der er garanti for uforudsigelighed og grin, når Brian bruger sit talent for at spotte karakterer til at skabe overraskende fortællinger og jokes.
Brians shows giver som oftest ikke kun grin, men også genkendeligheder blandt publikum.

Oplev ham til julefesterne på OPUS. ⭐

ALLSTARS – Meget mere end et coverband.

ALLStars er en samling af nogle af Danmarks bedste livemusikere, og der kan derfor altid garanteres musik i topkvalitet, leveret med overskud, energi og masser af fantastisk
spilleglæde.

ALLStars’ mange år i branchen har givet dem et stort og varieret repertoire. Allstars har bl.a. arbejdet med Rasmus Seebach, Sko & Torp, Lis Sørensen, Nik & Jay,
Thøger Dixgaard, Poul Krebs og mange andre.

Kridt danseskoene, og gør klar til et brag af en fest! ALLStars Partband har et repertoire så langt, som du kun tør drømme om.
Er du til 90´er nostalgi, 60´er Rock N Roll, Disco Hits eller dansk pop, så kan du godt glæde dig. Her mangler ikke noget.

Vi tør godt garantere for god underholdning. ⭐

Vi har selvfølgelig også redt en seng til dig

HØRE MERE OM ÅRETS JULEFEST

Julefest på Hotel OPUS betyder for jer, at alt er inklusive i prisen. Lige fra underholdningen med Brian Lykke, den lækre, klassiske julebuffet, drikkevarer hele aftenen, liveband, forskellige barer og masser af feststemning på hele hotellet.

Send os gerne en forespørgsel for at hører nærmere eller for at booke jeres julefest. Ring på tlf. 76257206 eller send en mail til gs@hotelopushorsens.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.

COVID-19

Forebyggelse af smittespredning

Hotel OPUS overholder de til enhver tid gældende retningslinjer og anbefalinger fra myndighederne, herunder følgende:

Læs mere