Din konference skal være en helt særlig oplevelse

Når du ankommer til vores 5-stjernede konferencecenter, bliver du modtaget med et smil af din personlige konferencetjener. Under hele konferencen er han eller hun din dedikerede garant for, at dit program forløber præcis, som du ønsker det.

Vi byder dine konference- eller mødedeltagere velkommen med visuel forkælelse i vores designhotel tegnet af toparkitekten Kim Utzon, der har inviteret naturen indenfor med en søjleskov af træ.

Når du har sat dig til rette i vores højloftede, fleksible konferencesale og mødelokaler, kan du være helt tryg ved, at de inspirerende rammer sammen med vores altid opmærksomme personale understøtter de resultater, der er målet med din konference – og du glæder dig over, at vi også uden for konferencelokalerne kræser for dig med udstrakt service, værelser med smagfuldt interiør og restaurantens smagsoplevelser, der forkæler dine sanser.

Din konferences succes er vores passion.

Tag en interaktiv tur gennem vores lokaler

 

Ekspertise er nøgleordet

Konference Horsens.
Når der skal afholdes konferencer i din virksomhed er det altafgørende, at det er et sted, hvor der er ordentligt faciliteter.
Der skal være styr på, hvordan jeres konference skal afholdes, og hvad der er behov for under denne konference. Vi har mange års erfaring med at afholde konferencer, og vil gerne hjælpe netop din virksomhed.

Et trygt og sikkert ophold!
Men hvordan håndterer man hygiejnen under en konference i relation til coronaepidemien? Så I kan koncentrere jer om passionen i virksomheden og målet for konferencen.
Det gør vi gennem certifikatet SAFE TO VISIT. Det er med til at skabe sikkerhed og tryghed for vores gæster i forhold til hygiejne. Efter genåbningen fokuserer vi stadig på at de udmeldte restriktioner bliver overholdt, således at vi altid kan skabe tryghed under jeres ophold.

Book jeres ophold i dag, og lad os hjælpe jer med at afholde den konference, der ikke var muligt under nedlukningen. Det er tid til igen at samle medarbejderne, pleje relationer, få udvidet netværket og diskutere strategiske overvejelser. Hotel OPUS har rammerne, du skaber indholdet.

Lad os høre hvad din virksomhed har af behov for faciliteter under en konference. Vi har erfaringen og kompetencerne til, at netop din konference foregår præcis, som du ønsker det. Book i dag og mærk glæden ved mere tid, ro og fordybelse under en konference.

Henriette Taul

Konferencechef +45 7625 7212

Martin Staghøj

Key Account Manager +45 5375 8260

Kontakt os med det samme og hør om alle mulighederne

Teambuilding

Planlægger du teambuilding, har vi en række tilbud på og omkring hotellet. Her får I mulighed for at oplade batterierne og opleve nye sider af kollegerne. Vi tilbyder uden- og indendørs teambuildingkurser i de naturskønne omgivelser. Vi hjælper gerne med at finpudse idéerne.

Hvis du har lyst til at høre om vores idéer til teambuilding, er vi blot et enkelt opkald væk.
Ring til os på telefon 76 25 72 00.