Din konference skal være en særlig oplevelse

På Hotel OPUS er din konference i sikre og hjælpsomme hænder. Vores erfarne konferencespecialister sætter en ære i at hjælpe dig med at forme et program, der gør din konference til en særlig oplevelse for deltagerne.

Når du ankommer til vores 5-stjernede konferencecenter, bliver du modtaget med et smil af din personlige konferencetjener. Under hele konferencen er han eller hun din dedikerede garant for, at dit program forløber præcis, som du ønsker det.

Vi byder dine konference- eller mødedeltagere velkommen med visuel forkælelse i vores designhotel tegnet af toparkitekten Kim Utzon, der har inviteret naturen indenfor med en søjleskov af træ.

Når du har sat dig til rette i vores højloftede, fleksible konferencesale og mødelokaler, kan du være helt tryg ved, at de inspirerende rammer sammen med vores altid opmærksomme personale understøtter de resultater, der er målet med din konference – og du glæder dig over, at vi også uden for konferencelokalerne kræser for dig med udstrakt service, værelser med smagfuldt interiør og restaurantens smagsoplevelser, der forkæler dine sanser.

Din konferences succes er vores passion.

Tag en interaktiv tur gennem vores lokaler

 

Din konference er i erfarne hænder

Henriette Taul

Konferencechef +45 7625 7212 E-mail: ht@hotelopushorsens.dk

Lotte Michaelis-Kjær

Thomas Hoffman

Keyaccountmanager +45 2137 6812 E-mail: th@munkebjerg.dk

Teambuilding

Planlægger du teambuilding, har vi en række tilbud på og omkring hotellet. Her får I mulighed for at oplade batterierne og opleve nye sider af kollegerne. Vi tilbyder uden- og indendørs teambuildingkurser i de naturskønne omgivelser. Vi hjælper gerne med at finpudse idéerne.

Hvis du har lyst til at høre om vores idéer til teambuilding, er vi blot et enkelt opkald væk.
Ring til os på telefon 76 25 72 00.

Fri parkering

Hos os er der altid fri parkering. Vi har 360 P-pladser, en lækker overdækket P-kælder med direkte adgang til hotellet og oplader til elbil (medbring selv adapter).