Din konference skal være en helt særlig oplevelse

Når du ankommer til vores 5-stjernede konferencecenter, bliver du modtaget med et smil af din personlige konferencetjener. Under hele konferencen er han eller hun din dedikerede garant for, at dit program forløber præcis, som du ønsker det.

Vi byder dine konference- eller mødedeltagere velkommen med visuel forkælelse i vores designhotel tegnet af toparkitekten Kim Utzon, der har inviteret naturen indenfor med en søjleskov af træ.

Når du har sat dig til rette i vores højloftede, fleksible konferencesale og mødelokaler, kan du være helt tryg ved, at de inspirerende rammer sammen med vores altid opmærksomme personale understøtter de resultater, der er målet med din konference – og du glæder dig over, at vi også uden for konferencelokalerne kræser for dig med udstrakt service, værelser med smagfuldt interiør og restaurantens smagsoplevelser, der forkæler dine sanser.

Din konferences succes er vores passion.

Tag en interaktiv tur gennem vores lokaler

 

Ekspertise er nøgleordet

Henriette Taul

Konferencechef +45 7625 7212 E-mail: ht@hotelopushorsens.dk

Lotte Michaelis-Kjær

Thomas Hoffman

Key Account Manager +45 2137 6812 E-mail: th@munkebjerg.dk

Lise Lissau Thomsen

Intern salgskoordinator +45 3132 2608 E-mail: llt@munkebjerg.dk

Statsaftale 2020

Statsaftale for hotel- og konference faciliteter
Hotel OPUS Horsens er særligt udvalgt i Horsens til at leverer møde og konferencefaciliteter til alle statslige institutioner.
Også vores 2 søster hoteller Munkebjerg Hotel og Vejle Center Hotel  er en del af statsaftalen, som er defineret helt ned i detaljen i forhold til  bl.a. mødepakker, indhold og pris.

Vores faciliteter på Hotel OPUS er bl.a. vurderet på kvalitet, atmosfærefyldte lokaler og omgivelser:

• Komplette serviceløsninger
• Fleksibel konferencekapacitet og plenum
• Stor lobby og foyer
• Mødelokaler
• 132 værelser
• Fri parkering og parkeringskælder
• Fri internet

Forespørgsler på statsaftalen kan oplyses ved at kontakte os direkte på +45 7625 7200, eller via kontaktformularen nedenfor.
Husk altid at oplyse CVR og EAN-nummer ved bestilling af møder og konferencer og hvorvidt opholdet skal betales direkte på hotellet af gæsten eller faktureres via e-faktura til oplyste CVR eller EAN. Ved bestilling af møder og konferencer pålægges der et faktureringsgebyr.

Hvad er en statsaftale
En statsaftale er en aftale, som bliver indgået mellem Moderniseringsstyrelsen under Finansministeriet og et antal hotel- og konferenceudbydere i Danmark om statens indkøb af konference faciliteter- og hotelophold. Statslige institutioner er forpligtet til at anvende aftalen, og selvejende institutioner kan frivilligt vælge at tilslutte sig aftalerne.

Statsaftaler på hotel- og konferenceområdet kommer i udbud hvert andet år.

Vi ser frem til at byde tidligere og nye statskunder velkommen på OPUS.


Tag en interaktiv tur gennem hotellet

 

 

 

Sådan bliver din konference en succes

På Hotel OPUS er din konference i sikre og hjælpsomme hænder. Vores erfarne konferencespecialister sætter en ære i at hjælpe dig med at forme et program, der gør din konference til en særlig oplevelse for deltagerne.

Hvis du i din virksomhed er ansvarlig for booking af møder, konferencer, events og firmafester, så giver vi dig med vores udsendelse af nyhedsbrev yderst relevant og nyttig viden, som du kan bruge i din planlægning.

Tilmeld dig vores businessmailingliste herunder, og deltag samtidig i konkurrencen om lækre præmier fra vores tre hoteller, Hotel OPUS, Munkebjerg Hotel og Vejle Center Hotel. Vi udtrækker en vinder hver måned.

Tilmeld dig listen her!

Teambuilding

Planlægger du teambuilding, har vi en række tilbud på og omkring hotellet. Her får I mulighed for at oplade batterierne og opleve nye sider af kollegerne. Vi tilbyder uden- og indendørs teambuildingkurser i de naturskønne omgivelser. Vi hjælper gerne med at finpudse idéerne.

Hvis du har lyst til at høre om vores idéer til teambuilding, er vi blot et enkelt opkald væk.
Ring til os på telefon 76 25 72 00.