Vi laver det bedste tilbud til din virksomhed

Vi skræddersyr firmaaftalen til din virksomheds specifikke præferencer, og vi elsker at finde innovative løsninger på alle dine ønsker – små som store. Hos os giver en firmaaftale mange fordele ud over kontante rabatter.

Uanset om du er til hele pakken eller blot nogle få fordele, så vil vi elske at lave en aftale, der præcist rammer din virksomheds behov. Det er nemlig genvejen til, at du hver gang får lige netop det, du ønsker, uanset om det drejer sig om størrelsen på kvalitetspuderne i værelsernes senge, bordopstillingen i mødelokalet, eller maden, vi tilbereder til jer.
Den sikrer, at jeres konferencer hver gang bliver afholdt i lige præcis de rammer, der bedst understøtter jeres målsætninger, og at jeres medarbejdere for alvor føler sig både hjemme og forkælede.

Kontakt vores salgsafdeling. De vil glæde sig til at få en mail eller et opkald fra dig og vender hurtigt tilbage med svar.
Ved en uforpligtende snak tager de mål til at skræddersy det bedste tilbud til dit firma.

Kontakt os i dag

 

Vi er altid klar til at hjælpe dig.

Lotte Michaelis-Kjær

Thomas Hoffman

Key Account Manager +45 2137 6812 E-mail: th@munkebjerg.dk

Lise Lissau Thomsen

Intern salgskoordinator +45 3132 2608 E-mail: llt@munkebjerg.dk

Sådan bliver din konference en succes

På Hotel OPUS er din konference i sikre og hjælpsomme hænder. Vores erfarne konferencespecialister sætter en ære i at hjælpe dig med at forme et program, der gør din konference til en særlig oplevelse for deltagerne.

Hvis du i din virksomhed er ansvarlig for booking af møder, konferencer, events og firmafester, så giver vi dig med vores udsendelse af nyhedsbrev yderst relevant og nyttig viden, som du kan bruge i din planlægning.

Tilmeld dig vores businessmailingliste herunder, og deltag samtidig i konkurrencen om lækre præmier fra vores tre hoteller, Hotel OPUS, Munkebjerg Hotel og Vejle Center Hotel. Vi udtrækker en vinder hver måned.

Tilmeld dig listen her!

Send os meget gerne din forespørgsel