Faktaark og bordopstilling

Udnyt pladsen med den ideelle opsætning

Biograf
Skolebord
Langbord
U-bord
Rundt bord

På Hotel Opus Horsens kan du afholde konferencer med et deltagerantal helt op til 450 personer.

Alle konferencelokaler er lyse, moderne og velindrettede samt udstyret med det nyeste AV-udstyr og bekvemme konferencemøbler.
Skal du holde en eller flere konferencer i Jylland, kan du uanset konferencens størrelse afholde dem på vores hotel. Vi har de konferencefaciliteter, som du vil få brug for.

Vores store kongressal har plads til 450 deltagere. Salen kan deles op til 3 lokaler a’ 140 m2. Vi har desuden mindre lokaler til f.eks. 25, 48 eller 80 personer.
Vi har flere grupperum på 19m2 og 16 m2, der giver mulighed for at have f.eks. oplægsholdere fordelt rundt i de forskellige lokaler. Alle lokaler er velindrettede og fleksible, så de kan tilpasses dit behov.

Der serveres isvand i konferencelokalet, og udenfor er der pausebuffeter. Der er desuden gode muligheder for overnatning i forbindelse med en konference afholdt hos os.
Vi har 129 store og lyse dobbeltværelser. De benyttes også som enkeltværelser.

Holder du en konference hos os, får du AV- udstyr afstemt efter dine behov og ønsker. Vi har storskærmsprojektor med mulighed for HDMI samt bredformat. Der er gratis trådløst internet overalt på hotellet, og der er adgang til gæste-pc’er m.m. som er til rådighed døgnet rundt. Hotellet er røgfrit.

Se alle lokaler og kapacitet herunder.

 

Tag en interaktiv tur gennem vores lokaler