Egnede konferencelokaler

Vi ved godt, det kan være udfordrende, at skulle finde de egnede konferencelokaler.
Der er mange faktorer, der er gældende. Hvor mange skal deltage i konferencen? Skal der være forplejning undervejs? Hvilket udstyr skal der bruges?

I vores konferencelokaler har vi AV udstyr af højeste kvalitet, og dette ved vi også er en af de afgørende parametre, for at kunne afholde en god konference.

Konferencefaciliteter Horsens.
I Horsens finder du et 5- stjernet konferencehotel, hvor vi tager imod mange forskellige slags virksomheder. På Hotel OPUS er din virksomhed garanteret de bedste konferencefaciliteter så vi kan være med til at sikre, at din virksomhed opnår fuld tilfredsstillelse med jeres konference ophold.

Konference Midtjylland.
Hvis du har virksomheden placeret i Region Midtjylland er det oplagt, at benytte konferencehotellet OPUS. Vores konferencerum er opdelt på den måde, at der er placeret diverse skillevægge, så man henholdsvis kan gøre rummene større eller mindre. Dette sikrer, at vi som konferencehotel kan tilbyde en meget fleksibel løsning til jer som virksomhed. Der kan således relativt hurtigt, ændres på lokalernes størrelse, afhængig af, om der er planlagt foredrag eller gruppearbejde.

 

Find det rigtige mødelokale

Faktaark og bordopstilling

Udnyt pladsen med den ideelle opsætning

Biograf
Skolebord
Langbord
U-bord
Rundt bord

Tag en interaktiv tur gennem mødelokalerne på OPUS

På Hotel Opus Horsens kan du afholde konferencer med et deltagerantal på helt op til 450 personer.

Alle konferencelokaler er lyse, moderne og velindrettede samt udstyret med det nyeste AV-udstyr og bekvemme konferencemøbler.
Skal du holde en eller flere konferencer i Jylland, kan du uanset konferencens størrelse afholde dem på vores hotel. Vi har de konferencefaciliteter, du kan få brug for.

Vores store kongressal har plads til 450 deltagere. Salen kan deles op til 3 lokaler a 140 m2. Vi har desuden mindre lokaler til fx 25, 48 eller 80 personer.
Vi har flere grupperum på 19 m2 og 16 m2, der giver mulighed for at have fx oplægsholdere fordelt rundt i de forskellige lokaler. Alle lokaler er velindrettede og fleksible, så de kan tilpasses dit behov.

Der serveres isvand i konferencelokalet, og udenfor er der pausebuffeter. Der er desuden gode muligheder for overnatning i forbindelse med en konference afholdt hos os.
Vi har 129 store og lyse dobbeltværelser. De benyttes også som enkeltværelser.

Holder du en konference hos os, får du AV-udstyr afstemt efter dine behov og ønsker. Vi har storskærmsprojektor med mulighed for HDMI samt bredformat. Der er gratis, trådløst internet overalt på hotellet, og der er adgang til gæste-PC’er m.m., som er til rådighed døgnet rundt. Hotellet er røgfrit.

Se alle lokaler og kapacitet herunder.

 

Tag en interaktiv tur gennem vores lokaler