Overnattende gæster kan frit benytte hotellets mange faciliteter. Vi har indrettet et dejligt Relax og Fitness område, hvor der er mulighed for at slappe af i f.eks. saunaen, få pulsen op på en af maskinerne eller booke en tid i vores massage- og behandlingsrum.

Når du har brugt nogle timer i Relax og Fitness området, kan det være, at du har lyst til at se dig lidt omkring eller bare lave noget helt andet.
Du kan f.eks. prøve kræfter med alverdens populære baner i vores golfsimulator eller besøge Fængslet, der ligger i gåafstand fra hotellet. Lige over for Hotel Opus Horsens finder du Nørrestrand, et smukt vildt- og naturreservat, der er oplagt at besøge på en gå- eller løbetur. Du kan også tage på shopping i Horsens by, hvor der er mange gode forretninger. Ønsker du at blive på hotellet, kan du sætte dig i vores lobby og få en kop kaffe eller the og læse dagens avis.

WI-FI

Overalt på hotellet er der fri Wi-Fi.
Ønskes der krypteret Wi-Fi i forbindelse med et møde eller en konference, er det også muligt.

Priser for krypteret wi-fi:

v/1-10    deltagere kr. 1.500 pr. dag
v/11-30 deltagere kr. 2.500 pr. dag
v/31-50 deltagere kr. 3.500 pr. dag
v/51+     deltagere kr. 5.000 pr. dag

 

Fri parkering

Vi gør det nemt at mødes – uanset hvordan du ankommer.
Ankommer du i bil, kan du gratis benytte en af hotellets 100 pladser i egen parkeringskælder med elevator direkte til lobbyen. I parkeringskælderen finder du også opladning til elbil. Derudover har vi 250 udendørs parkeringspladser.

 

FAQ

Du kan GRATIS benytte en af hotellets 100 pladser i egen parkeringskælder med elevator direkte til lobbyen. I parkeringskælderen finder du også opladning til elbil. Eller du kan parkere lige udenfor døren på en af vores 250 p-pladser, som heller ikke koster noget.  
Tag cyklen, og oplev den smukke natur omkring Horsens, byens charmerende gader eller mange andre oplevelser på din vej. Henvend dig i receptionen.