Hotel Opus Horsens har opstillet en elektronisk golfsimulator, så du har mulighed for at øve eller vedligeholde dit golfsving eller bare hygge dig med at spille golf indendørs. Golfsimulator Hole in One er den perfekte indendørs oplevelse for både glade amatører og erfarne golfspillere. Lev dig ind i spillet og prøv de mange berømte golfbaner fra forskellige steder rundt om i verden.

50 forskellige baner fra hele verden

Hold teknikken ved lige, dyst på længste drive eller få din første hole in one i vores indendørs golfsimulator, der med over 50 forskellige baner fra hele verden giver dig adgang til verdens bedste golfoplevelser – samlet på et sted.

Du kan spille uanset vejret og på tidspunkter, der passer ind i dit arbejds- og/eller familieliv. Er I en lille gruppe, kan I ligesom på golfbanen more jer sammen og kæmpe om at få de færreste slag. Er du overnattende gæst og søger efter en spændende aktivitet, kan vi varmt anbefale dig at prøve vores golfsimulator. Det gælder, uanset om du er amatør eller rutineret golfspiller.

Pris pr. time kr. 200,-
Maks. 6 personer på banen

*Ved grupper over 6 personer er prisen kr. 200,- pr. person. I skal forvente, at det tager min. 1 time pr. person at spille 18 huller.
Medbring gerne eget udstyr eller lån vores.
Bolde udleveres fra receptionen.

Realistisk fornemmelse af at spille golf

Golfsimulatoren fungerer ved, at golfspilleren slår en rigtig golfbold ind mod det store lærred, der viser en af de berømte baner. Inden golfbolden rammer lærredet, har simulatoren registreret alle informationer om boldens hastighed, dens retning og skru. Golfsimulatoren behandler straks alle oplysninger, og bolden vises på lærredet, hvor den fortsætter ind i billedet.

Der er tale om golfsimulation i verdensklasse, hvor du får en realistisk fornemmelse af at spille golf. Få oplevelsen, der også giver en realistisk fornemmelse af at spille på de berømte golfbaner – spørg i receptionen.

Hold teknikken ved lige

Især i vinterhalvåret kan det være svært at holde teknikken ved lige, men det kan også, af andre årsager end vejret, være svært at få tid til at spille golf. Vores indendørs golfsimulator er naturligvis ikke det samme som at spille golf ude på en af Danmarks dejlige golfbaner, men det kan give dig nogle anderledes golfoplevelser, og du kan holde teknikken ved lige. Her kan du ’lege’, at du spiller på berømte golfbaner rundt om i verden, baner som du måske ellers ikke vil få mulighed for at spille på. Hotel Opus Horsens ligger centralt i Danmark kun få minutters kørsel fra motorvejen.

Det er nemt at komme hertil, og der er gratis parkering ved hotellet. Du kan booke tid til at spille i forvejen, så du kan udnytte din tid effektivt og koncentrere dig om golfspillet.

I sommerhalvåret kan du også kigge forbi hotellet og spille golf på en af de nærliggende golfbaner. SE GOLFOPHOLD

Greenfee til adskillige golfklubber i nærheden kan arrangeres i receptionen.