Lidt ud over det sædvanlige

På OPUS laver vi ikke bare mad. Vi laver drømmemad efter din smag.

I restauranten på OPUS kan du spise en dejlig frokost eller vælge a la carte. Restauranten ligger på 4.sal, hvorfra der er en skøn udsigt til Nørrestrand og vores åbne køkken.
Et måltid indtaget her er en totaloplevelse af nydelse og professionel betjening og bevæger du dig uden for restauranten, ud på reposén, har du et fantastisk overblik ud over hele hotellet. 

Vores kokke laver den mad, du kun tør drømme om. Se menukort her på siden, og bestil bord i restauranten.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til et veldækket bord, og til at servere mad, der er lavet med den største passion.

 

 

For nærmere info vedr. vores forskellige frokost- og a la carte menuer kontakt os da venligst på tlf. 76257200 eller via info@hotelopushorsens.dk

Menu og vine

Vores dygtige personale hjælper dig med at finde den rette vin – også til din mad.
På OPUS er det vigtigt for os, at du får den helt rette oplevelse, når du sætter dig til rette ved bordet i restauranten.

Er du i tvivl, om valg af den rette vin, så guider vi dig. Som en lille tommelfinger regel kan du dog altid huske på følgende:

Syre og sødme skal ledsages af tilsvarende syre/sødme i vinen. Så derfor skal stærk mad ledsages af en “læskende vin”, hvilket betyder, at den skal være tørstslukkende. Hvis der er eksempelvis er en del chili i retten, kan den stærke smag dulmes af noget sødme i vinen. Fedt kød skal ledsages af en vin med en høj alkoholprocent. Rødt kød skal ledsages af en tanninrig vin og ost bør nydes sammen med en vin uden tannin, hvilket dermed til manges overraskelse udelukker rødvin.
Er du dessertspiser, så vælg en vin, der er mere sød end desserten.

Du kan altid huske på disse 3 vigtige ting, når du skal vælge vin

• Vælg vin fra samme område, som retten kommer fra
• Fyldige vine passer til kraftige retter
• Lyse vine passer til lyse retter

For nærmere info vedr. vores forskellige frokost- og a la carte menuer kontakt os da venligst på tlf. 76257200 eller via info@hotelopushorsens.dk