Syltet rødløg – Kørvelemulsion – Ostechips Kr. 115,-
Flødeostecreme – Poppet kapers – Brøndkarse Kr. 89,-
Syltede gulerødder – Rugsejl – Mizuna Kr. 92,-
Jordskokker – Fennikel – Rødvinsglace – Bagt mos Kr. 278,-
Græskar – Shiitake-svampe – Cremet paprikasauce Kr. 198,-
Edamame-bønner – Trøffelolie Kr. 198,-
Spinat – Spidskål – Porre – Safransauce Kr. 195,-
Cæsardressing – Spidskål – Salat – Tomat – Ovnbagte kartofler – Basilikumaioli Kr. 185,-
220 g oksebøf – Krydderyoghurt – Hjemmesyltede rødløg – Marineret spidskål – Grøn salat – Ovnbagt kartoffel – Basilikumaioli Kr. 185,-
Crumble – Vaniljeis – Appelsinskal Kr. 95,-
Hindbærcoulis – Hindbærsorbet – Sprød chokolade Kr. 98,-
Rosmarincroutoner – Græskarkerneolie Kr. 115,-
ÅBEN Mandag-lørdag kl. 18.00-21.30 | Søndag kl. 18.00-21.00 Fødevareallergi og -intolerance. Spørg os gerne til råds omkring indhold af allergener i vores menu. BØRN UNDER 12 ÅR SPISER TIL HALV PRIS OG KAN FRIT VÆLGE FRA KORTET.
Download a la carte menu