Vi kan meget mere end I tror

OPUS er et fantastisk designhotel i Horsens med en skøn udsigt til naturreservatet Nørrestrand. Hotellet ligger både tæt på naturen og Horsens by.
Det har topmoderne hotel- og konferencefaciliteter, en storslået skandinavisk arkitektur og er smagfuldt indrettet i rene og enkle linjer. Det er et meget lyst hotel med enorme vinduespartier i vægge, tag, glasdøre og glaselevatorer.

I finder Festlokaler i Horsens hos OPUS, som både ligger tæt på naturen og Horsens by. OPUS er et smukt indrettet hotel, der er perfekt som rammer til festen, der godt må være lidt ekstraordinær.
Vores festlokaler i Horsens sørger for god stemning, lækker mad og forkælelse til alle slags fester.

Find dit selskabslokale i Horsens

Mangler du festlokaler i Horsens, kan vi anbefale dig at tage et kig på OPUS: et 5-stjernet konferencehotel tæt på Horsens by med moderne faciliteter og lækre omgivelser.

Der er 129 store standardværelser, to juniorsuiter og én suite og der er etableret 310 gratis parkeringspladser ved hotellet. Køkkenet lever og ånder for at fremtrylle lækre retter, der både begejstrer øjet og ganen.
Vores dejlige hotel er et attraktivt sted at afholde firmafest eller en hvilken som helst anden type fest eller arrangement.

Selskabslokaler kan bruges til mange former for festlige lejligheder, og vi står klar til at være jeres vært, hvad end I skal holde bryllup, rund fødselsdag eller firmafest. Der er mange muligheder for at udnytte vores smukke faciliteter, så de giver den rette stemning til netop jeres fest. Vores kunder roser os for vores gode kundeservice, som vi gør en dyd ud af, når vi skal hjælpe jer med at få den oplevelse, I drømmer om.

Skal I holde fest for 20 eller fest for 300? Uanset om I medbringer det første eller det sidste antal af gæster, vil vi hjælpe jer med en opstilling, der passer til jeres behov.
Vi har utallige muligheder for kombinationer af vores festlokaler Horsens, så I kan være sikre på at få plads til alle.

Se menu og vine her

Send os meget gerne en forespørgsel og hør om dine muligheder for at afholde den perfekte fest ✔

Hold festen på OPUS

Skal der være fest? Hotel OPUS danner gerne ramme om jeres fest – stor som lille. Vi kan skabe ethvert arrangement lige ud fra jeres ønsker. Om det er bryllup, konfirmation, rund fødselsdag eller firmajulefrokost, den står på, så er vi klar med gode idéer til menu, vine, pynt og alt andet, der hører en god fest til. Vi gør alt, hvad der skal til, for at I kan få jeres drømmefest her på Hotel OPUS.
Gæsterne? De kan naturligvis overnatte til favorable priser, når I holder festen hos os.

Selvom der er højt til loftet hos os, er der også skabt rum til nærvær og nærhed. Det gælder også, hvis I leder efter det eksklusive sted til en stille familiefrokost, hvor I kan blive forkælet og nyde gastronomi i verdensklasse.

Her kan I se, hvilke typer af fester der bliver holdt hos OPUS i Horsens:

• Bryllupsfester
• Konfirmationer
• Fødselsdage
• Firmafester
• Julefrokoster

Mulighederne er mange, og I kan få rammerne til festen, ligesom I vil have dem: en stille og rolig middag med få gæster med ro til at nyde hinandens selskab, den udsøgte mad og flotte udsigt – eller fest og musik med sceneoptrædener og fuld knald på.

Kontakt os i dag og fortæl os om jeres festdrømme!

Hold barnedåb Horsens med familien

Hos os finder I lokaler til barnedåb Horsens, og de er selvfølgelig både til jer, der kommer fra Horsens og omegn, men også til jer, der gerne vil samle familien centralt i Jylland. I er også velkomne til at blive natten over og overnatte i vores luksuriøse værelser, hvis I kommer langvejs fra for at nyde vores smukke omgivelser og gourmetoplevelser. I kan se vores festlokaler Horsens her på siden eller komme på besøg for at opleve stedet. Vi hjælper jer gerne på vej, når I skal træffe beslutninger om, hvordan jeres barns barnedåb skal holdes.

En barnedåb er den første vigtige begivenhed i et menneskes liv, det er både en mindeværdig begivenhed for familien, men også en begivenhed, som man kan dele fortællinger om, når barnet bliver større. Ønsker I smukke billeder eller videoer til at bidrage til jeres historie om barnedåben, er vores faciliteter og omgivelser helt unikke og perfekte som rammer.

I vælger selv, om barnedåben skal være til eftermiddagskaffe, eller om det er barnedåb brunch Horsens - har I andre ønsker, er vi også lydhøre for det. Vi lægger stor vægt på god kundeservice, og derfor er vi altid til rådighed til en snak om netop jeres begivenhed, og hvordan vi kan være med til at gøre den helt perfekt.

Lokaler til leje i Horsens.
Til forretningsrejsende eller konferencegæster tilbyder vi også festlokaler Horsens. Måske skal I holde en konference, en firmafest eller et kursus, hvor omgivelserne skal spille ind og være med til at sætte stemningen og rammerne for jeres arrangement. Samtidig har I muligheder for at nyde ekstra god mad i vores festlokale Horsens, hvor vi serverer udsøgt gastronomi.

Skal julefrokosten holdes i festlige omgivelser i Jyllands midtpunkt? Hos OPUS er der mange muligheder for at gøre julefrokosten til noget helt særligt. I kan vælge at holde festen og tage hjem bagefter, eller I kan booke værelser, så festens gæster kan overnatte og få den fulde oplevelse ud af firmaets julefrokost.

Onlinesamvær er so last year

Derfor har vi skabt det vi kalder for "EN BAR".
En bar, hvor det er muligt at mødes på en måde, der virkelig kan mærkes.

Selskabslokale Horsens for mindeværdige oplevelser

Uanset om I søger et romantisk kæresteophold, lokaler til den store firmafest eller en gourmetoplevelse til børnefamilien, finder I det i vores selskabslokaler i Horsens.

Vi hjælper jer med alle detaljer til jeres fest - det kan fx være blomsterdekorationen, som skal passe til jeres tema og ønsker, samt oprydning efterfølgende, så I blot skal koncentrere jer om at nyde festen.

Selskabslokaler Horsens og omegn er klar til at tage imod jer! Kontakt os for en rundvisning og til en snak om, hvordan I ønsker jeres fest skal være. Sammen kan vi gennemgå menuen til festen, farverne på blomsterne, musikken og lokalerne. For sammen kan vi skabe den helt perfekte gourmetoplevelse, hvor både I og jeres gæster bliver forkælet med præcis det, I ønsker.

Ring til os og lad os komme i gang med planlægningen!