Vi tilpasser os efter dit behov

OPUS er et fantastisk designhotel i Horsens med en skøn udsigt til naturreservatet Nørrestrand, hvor der er et meget rigt fugleliv. Nørrestrand er en del af Horsens Fjord og et vigtigt rekreativt område. Hotellet ligger både tæt på naturen og Horsens by. Det har topmoderne hotel- og konferencefaciliteter, en storslået skandinavisk arkitektur og er smagfuldt indrettet i rene og enkle linjer. Det er et meget lyst hotel med enorme vinduespartier i vægge, tag, glasdøre og glaselevatorer.

Der er 129 store standardværelser, 2 juniorsuiter og en suite. Der er etableret 310 parkeringspladser, så det er nemt at finde en plads til bilen. Køkkenet lever og ånder for at fremtrylle lækre retter, der både begejstrer øjet og ganen. Vores dejlige hotel er et meget attraktivt sted at afholde en firmafest, eller en hvilken som helst type fest eller arrangement.

Bryllup

Hvert år danner vi rammen om adskillige bryllupper.
Lige fra det øjeblik, vi møder brudeparret for allerførste gang, glæder vi os til at træde i karakter og skabe netop den fest, som I altid vil mindes som en af de største dage i jeres liv.

Selv om vi er værter ved flere bryllupper, husker vi hvert og et. For ikke to bryllupper er ens. Vi føler altid, vi er en del af festen.

Ring eller skriv gerne til os. Vi glæder os til at arrangere netop jeres drømmebryllup.
I kan få det præcis, som I vil have det.

 

Voksne
1
Børn
0