Husk at vi også leverer mad ud af huset

Vi er ikke kun hvide duge og 3 retter

Vi har catering, cocktailbar og take away og kan sågar klarer streetfood hvis I ønsker det. Det er blot at give os et kald og fortælle om Jeres ønsker.
Vi kan også komme ud til jeres firmafest og stå for mad, servering og bordopdækning. I skal dog som minimum være 100 personer.
Ring til os allerede idag og hør nærmere. Tlf. 7625 7200

Få inspiration til din firmafest

Hos os kan alt lade sig gøre. Vi guider og hjælper Jer fra start til slut, så I ikke skal tænke på andet end at komme og have en fantastisk fest.
Vi sørger for blomster og borddækning og tilpasser os Jeres specifikke ønsker. Send os en mail herunder.

Værelsesfaciliteter

Et standardværelse hos os er dejlig stort og lyst. Det er stilfuldt indrettet, og har alle de ting, som du måtte behøve. Ud over det har hotellet en lang række faciliteter, som du kan benytte gratis under dit ophold. Hotellets indbydende omgivelser inde som ude vil helt sikkert gøre dit ophold til en behagelig oplevelse. Nyd f.eks. vores panoramaudsigt over naturreservatet Nørrestrand eller en god middag på hotellet.

  • Stort badeværelse med bruser og to håndvaske
  • Hårtørrer
  • Skrivebord
  • Fladskærms-tv
  • Telefon
  • Elkedel, kaffe og te
  • Strygejern/strygebræt
  • Dobbeltseng (2 x 90 cm bred boksmadras)

Se værelser

Faciliteter

Overnattende gæster kan frit benytte hotellets mange faciliteter. Vi har indrettet et dejligt Relax og Fitness område, hvor der er mulighed for at slappe af i f.eks. saunaen, få pulsen op på en af maskinerne eller booke en tid i vores massage- og behandlingsrum.

Når du har brugt nogle timer i Relax og Fitness området, kan det være, at du har lyst til at se dig lidt omkring eller bare lave noget helt andet.
Du kan f.eks. prøve kræfter med alverdens populære baner i vores golfsimulator eller besøge Fængslet, der ligger i gåafstand fra hotellet. Lige over for Hotel Opus Horsens finder du Nørrestrand, et smukt vildt- og naturreservat, der er oplagt at besøge på en gå- eller løbetur.

Du kan også tage på shopping i Horsens by, hvor der er mange gode forretninger. Ønsker du at blive på hotellet, kan du sætte dig i vores lobby og få en kop kaffe eller the og læse dagens avis.

Læs mere

Gitte Søndergaard

Receptionschef +45 7625 7206 E-mail: gs@hotelopushorsens.dk