Konfirmation

Skal I holde konfirmation, skal I måske invitere mange gæster til festen. I hvert fald så mange, at det kan være svært at holde festen hjemme. Gæsterne kommer sikkert fra forskellige steder i landet. Det betyder, at der vil være brug for en overnatningsmulighed. Vi har 129 store og lyse dobbeltværelser.

Vælger I at holde konfirmationsfesten på Hotel Opus, kan I tilbyde jeres gæster gode overnatningsmuligheder, og at festen bliver holdt et centralt sted i landet med nem adgang til motorvejen.

Vi vil hjælpe jer med at planlægge alt ned til mindste detalje og sørge for, at I får en god fest med lækker mad. Vi sørger naturligvis for en fin bordopdækning efter jeres ønsker. Hold konfirmationen hos os. I vil helt sikkert nyde de skønne omgivelser.

Konfirmationsmenuen for 2021 vil snart være tilgængelig her på siden.
Indtil da er du velkommen til at kontakte os.

 

Gitte er klar til at hjælpe jer

Gitte Søndergaard

Receptionschef +45 7625 7206 E-mail: gs@hotelopushorsens.dk

Send os din forespørgsel

Værelser på Opus

Tjek ind alle dage fra kl. 14.00.
Tjek ud alle dage senest kl. 11.00.

Alle vores standardværelser er dobbeltværelser, men benyttes også som enkeltværelser. ​Hotel Opus er røgfrit, men der kan ryges på balkonerne og udendørsarealerne. Der er gratis trådløst internet samt fastnet og fri adgang til hotellets Relax & Fitness.

Balkon: Ønskes der garanti for værelse med balkon, koster det kr. 100 i tillæg.

Se værelser

Faciliteter

Overnattende gæster kan frit benytte hotellets mange faciliteter. Vi har indrettet et dejligt Relax & Fitness-område, hvor der er mulighed for at slappe af fx i saunaen, få pulsen op på en af maskinerne eller booke en tid i vores massage- og behandlingsrum.

Når du har brugt nogle timer i Relax & Fitness, har du måske lyst til at se dig lidt omkring eller bare lave noget helt andet.
Du kan fx prøve kræfter med alverdens populære baner i vores golfsimulator eller besøge Fængslet, der ligger i gåafstand fra hotellet. Lige over for hotellet finder du Nørrestrand – et smukt vildt- og naturreservat, der er oplagt at besøge på en gå- eller løbetur. Du kan også tage på shopping i Horsens by, hvor der er mange gode forretninger. Ønsker du at blive på hotellet, kan du sætte dig i vores lobby og få en kop kaffe eller te og læse dagens avis.

Læs mere