En konfirmation er en af de største begivenheder i livet.

Det kræver omhyggelig forberedelse at holde en konfirmation uanset hvor mange gæster, der er inviteret.
Lad Hotel OPUS hjælpe med at skabe de perfekte rammer og lad os stå for det praktiske, så festen kan nydes af alle. Hotellet ligger i smukke omgivelser med udsigt til Nørrestrand, og det er smagfyldt indrettet i skandinavisk design.

Hotellet ligger centralt og nemt at komme til, og vi kan tilbyde jeres gæster overnatningsmulighed.
Vi sørger for veltilberedt mad, hvor vi planlægger menuen sammen med jer. Hos os er alt planlægt ned til mindste detalje i tæt samarbejde med jer, så I kan trygt holde jeres konfirmation Horsens hos os.

Hotel OPUS er et designhotel fra 2007, som er kendt for god kundeservice og gourmetoplevelser.
Hotellet har 129 velindrettet værelser og tre suiter. Hotellets konferencefaciliteter er 5-stjernede, og vi tilbyder leisure- og golfophold, afholdelse af alle slags fester og restaurantbesøg.

Kontakt os gerne for flere oplysninger, og vi kan træffes på tlf. +45 76 25 72 00 og på vores mail info@hotelopushorsens.dk eller udfyld vores kontaktformular her på siden.

Vi glæder os til at hjælpe dig.

Kenni er klar til at hjælpe dig

Kenni Sørensen

Send os din forespørgsel

Når du besøger OPUS

Tjek ind alle dage fra kl. 14.00.
Tjek ud alle dage senest kl. 11.00.

Alle vores standardværelser er dobbeltværelser, men benyttes også som enkeltværelser. ​Hotel OPUS er røgfrit, men der kan ryges på balkonerne og udendørsarealerne. Der er gratis trådløst internet samt fastnet og fri adgang til hotellets Relax & Fitness.

Balkon: Ønskes der garanti for værelse med balkon, koster det kr. 100 i tillæg.

Se værelser

Faciliteter

Overnattende gæster kan frit benytte hotellets mange faciliteter. Vi har indrettet et dejligt Relax & Fitness-område, hvor der er mulighed for at slappe af fx i saunaen, få pulsen op på en af maskinerne eller booke en tid i vores massage- og behandlingsrum.

Når du har brugt nogle timer i Relax & Fitness, har du måske lyst til at se dig lidt omkring eller bare lave noget helt andet.
Du kan fx prøve kræfter med alverdens populære baner i vores golfsimulator eller besøge Fængslet, der ligger i gåafstand fra hotellet. Lige over for hotellet finder du Nørrestrand – et smukt vildt- og naturreservat, der er oplagt at besøge på en gå- eller løbetur. Du kan også tage på shopping i Horsens by, hvor der er mange gode forretninger. Ønsker du at blive på hotellet, kan du sætte dig i vores lobby og få en kop kaffe eller te og læse dagens avis.

Læs mere