Gitte Søndergaard

Receptionschef +45 7625 7206 E-mail: gs@hotelopushorsens.dk

Værelser på Opus

Tjek ind alle dage fra kl. 14.00.
Tjek ud alle dage senest kl. 11.00.

Alle vores standardværelser er dobbeltværelser, men benyttes også som enkeltværelser. ​Hotel Opus Horsens er røgfrit, men der kan ryges på balkonerne og udendørsarealerne. Der er gratis trådløst internet samt fastnet og fri adgang til hotellets Relax og Fitness område.

Balkon – Ønskes der garanti for værelse med balkon, koster det kr. 100,- i tillæg.

Se værelser

Faciliteter

Overnattende gæster kan frit benytte hotellets mange faciliteter. Vi har indrettet et dejligt Relax og Fitness område, hvor der er mulighed for at slappe af i f.eks. saunaen, få pulsen op på en af maskinerne eller booke en tid i vores massage- og behandlingsrum.

Når du har brugt nogle timer i Relax og Fitness området, kan det være, at du har lyst til at se dig lidt omkring eller bare lave noget helt andet.
Du kan f.eks. prøve kræfter med alverdens populære baner i vores golfsimulator eller besøge Fængslet, der ligger i gåafstand fra hotellet. Lige over for Hotel Opus Horsens finder du Nørrestrand, et smukt vildt- og naturreservat, der er oplagt at besøge på en gå- eller løbetur. Du kan også tage på shopping i Horsens by, hvor der er mange gode forretninger. Ønsker du at blive på hotellet, kan du sætte dig i vores lobby og få en kop kaffe eller the og læse dagens avis.

Læs mere