Oplev julens atmosfære

Vi har fundet orkestre, der er klar til at sætte gang i jeres julefest.
Dans til Le Freak., Peter & De Andre Kopier eller Seebach Jam.

LE FREAK
Den 29. og 30. november
Julebuffet, kaffe/te, koncert og fest med DJ.
Pris pr. person kr. 599,-

PETER & DE ANDRE KOPIER
Den 6. og 7. december
Julebuffet, kaffe/te, koncert og fest med DJ.
Pris pr. person kr. 599,-

SEEBACH JAM + STAGEBREAKERS
Den 13. december
Julebuffet, kaffe/te, koncert og fest med DJ.
Pris pr. person kr. 599,-

 

Program

Julefestens program ved Le Freak og Peter & De Andre Kopier

Dans med Le Freak den 29. eller 30. november.
Et af Danmarks bedste partybands. Gennem 23 år har Le Freak optrådt med egne, musikalske fortolkninger af de største diskohits på et utal af danske spillesteder. Bandets live performance er i absolut højsæde.

Oplev Peter & De Andre Kopier den 6. eller 7. december.
Det bliver en aften med ”Larsens Bedste” og der gives plads til både de stille melodier, og til at synge med på de største klassikere.

Kl. 18.00 Lobbybaren åbner
Kl. 18.30 Julebuffeten serveres
Kl. 21.15 Musikken går på scenen
Kl. 23.30 DJ spiller, til festen slutter
Kl. 00.30 Tak for i aften

Seebach Jam kan opleves den 13. december.
Dette er ikke den originale Rasmus Seebach, men derimod et såkaldt “jam-band”, der spiller numre skrevet af Rasmus Seebach

Kl. 18.00 Lobbybaren åbner
Kl. 18.30 Julebuffeten serveres
Kl. 21.15 Seebach Jam spiller i 60 min. Stagebreakers spiller 2 x 45 min.
Kl. 00.30 Tak for i aften

Drikkevare

VELKOMSTDRINKS
Opus Crémant, pris pr. glas kr. 59,-
Gin & Tonic, pris pr. glas kr. 69,-

DRIKKEVAREPAKKE CLASSIC
Ad libitum kl. 18.30-21.00
Øl, juleøl, husets vine og vand
Pris pr. person kr. 299,-

DRIKKEVAREPAKKE CLASSIC+
Ad libitum kl. 18.30-00.30
Øl, juleøl, husets vine og vand
Pris pr. person kr. 499,-

SNAPS
Pris 1 flaske kr. 650,-
Pris pr. 2 cl. kr. 30,-

DRINKSKUPON 1
Øl, juleøl, Breezer eller Mokaï
Pris pr. stk. kr. 49,-

DRINKSKUPON 2
Valgfri cocktail fra kortet
– serveres efter kl. 21.00
Pris pr. stk. kr. 85,-

Menu

KOLDT
Marinerede hvide sild med karrysalat og kapers – Kryddersild med løg – Stegte sild med kapersbær – Gravad laks med rævesauce – Marinerede scampirejer  med urter og aïoli – Fiskefilet med hjemmerørt remoulade og citron – Rejer med mayonnaise og citron – Julesylte med sennep og rødbeder – To slags blandede salater

VARMT
Tarteletter med høns i asparges – Kålpølser med sønderjysk hvidkål og kanelsukker – Glaseret skinke med grønlangkål – Leverpostej med svampe og bacon- Andesteg med brunede kartofler og andesky – Ribbenssteg med rødkål – Hjemmelavet julemedister – Æbleflæsk

DESSERT
Udvalg af oste med syltede nødder og tranebær – Risalamande med lun kirsebærsauce – Honningkage – Frugtsalat med nødder og chokolade

KAFFE OG THE
Der kan tilkøbes drikkevare. Se herunder.