EN STEMNING AF NYDELSE

Om I er en familie, der skal af sted, eller om I er et kærestepar, der trænger til alenetid, så er der altid en stemning af nydelse på OPUS.

Hotel OPUS omfavner jer og byder jer velkommen med det samme, I træder ind på hotellet. I den store lobbybar kan I forsvinde i de hyggelige sofaer og nyde udsigten, stemningen på hotellet og ikke mindst en velsmagende drink eller en god kop kaffe eller te. Restauranten byder på lækker og velsmagende mad, gode vine og en særdeles god servering. Hotellet har desuden et relaxområde, hvor I kan koble af med både varme og iskolde fodbade, dampbad og sauna.

Horsens summer af liv og aktivitet. Her er et væld af arrangementer, og der er altid en god oplevelse for både børn og voksne – enten til et af de mange arrangementer, som byen byder på, eller i den altid hyggelige gågade med de mange shoppingmuligheder og gode caféer. Horsens byder på en masse skønne og udfordrende MTB-ruter, så tag din cykel med, og udforsk Horsens og omegn.

Vi kan ikke love jer snevejr eller give jer off-piste, men vi kan garantere jer off-road på nogle virkelig gode cykelruter og masser af forkælelse på hotellet.

Skal jeres vinterferie handle om hygge, tid til hinanden og afslapning, så er en vinterferie på OPUS helt perfekt. Både for jer, som holder vinterferie i uge 7, og for jer, som holder vinterferie i uge 8, er der masser af muligheder for en skøn vinterferie i Horsens.

I år tilbyder vi forskellige ophold, så I kan tilpasse vinterferien efter jeres smag og ønsker. Skal det være et OPUS Eksklusiv-ophold med vin og chokolade på værelset ved ankomst, cocktails og snacks i baren, 5-rettersmenu i restauranten og overnatning i suite? Eller kan vi friste med et OPUS Årstiderne-ophold med overnatning i skønt dobbeltværelse og en dejlig 3-retters sæsonmenu?

I kan se alle de dejlige vinterferieophold herunder, og vi glæder os til at byde jer velkommen til jeres drømmeferie på Hotel OPUS.

På OPUS tilbyder vi altid ekstra luksus

Tilkøb værelse med balkon, morgenkåbe, drinks, sen tjek-ud eller en romantisk Love ´n´ romance-pakke. I online bookingen vælger du dine personlige tilkøb.